Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd

| Gratis verzending vanaf 75,-

Menu

Mooie bh’s voor grote borsten

december 5, 2022 | Inspiratie

Dat er voor grotere borsten alleen maar een saaie degelijke bh te krijgen is, is allang achterhaald. Voor vrouwen met grotere borsten zijn er functionele en vooral fraaie, vrouwelijke bh’s verkrijgbaar bij sportbh.nl. Het merk Elomi heeft hele mooie. 

Iedere borst heeft ondersteuning nodig. In de jaren zestig dachten vrouwen daar soms anders over, maar de beweegreden daartoe was vooral de vrijheid van bewegen. Die vrijheid willen vrouwen nog steeds, maar inmiddels is wel duidelijk dat een goede bh met de juiste ondersteuning je juist die vrijheid kan geven. Draag je namelijk een passende bh die de borsten optimaal ondersteunt en veel comfort biedt, dan kun je vrijuit springen, dansen, rennen, sporten en wat dan ook maar, zonder dat je borsten op en neer bewegen. Dat op en naar bewegen noemen we het bouncen van de borsten. Veel vrouwen weten dat dat behoorlijk pijn kan doen, maar het is ook nog eens slecht voor de spieren en het borstweefsel. Die kunnen hierdoor namelijk flink uitrekken.

Met andere woorden, de bh is noodzaak om dat bouncen tegen te gaan. Met name voor vrouwen met grote borsten. Zij kennen niet alleen maar de pijn als de borsten te veel heen en weer bewegen. Daarnaast kennen zij ook de nadelen van een bh die niet comfortabel draagt. Als de borsten uit de cups puilen of bandjes knellen en in de huid van de schouders snijden. Dat wil je niet en dat hoeft ook niet. Als je een goed passende bh hebt, dat wil zeggen een bh in een juiste maat, dan zal je nauwelijks voelen dat je er eentje draagt. Bij sportbh.nl kun je online gebruik maken van een maattabel waarmee je de juiste maat van je bh kunt bepalen.

Daarna is het een kwestie van een keuze maken uit de lingeriecollecties van sportbh.nl. We zeiden het al; het is een noodzaak. Maar voor deze noodzaak zijn er online prachtige bh’s te koop. Zo zijn er voor vrouwen met grote borsten bh’s van het merk Elomi. We laten je een plunge bh, full cup bh en bralette zien.

Elomi Plunge bh

Het merk Elomi biedt prachtige vrouwelijke exemplaren aan zoals de Elomi Matilda plunge bh. Een chique bh met geborduurde elementen. Dit is een beugelbh met side support, zodat de borsten optimaal worden ondersteund.

Elomi Full Cup bh

De Elomi Cate Full Cup bh in wit is wederom zo’n prachtige bh voor de vrouw met grotere borsten. Een sexy bh met borduurwerk die onder iedere outfit te dragen is. De cups zijn driedelig en hebben side support. De achterband is een stukje verplaatst om het slippen van de schouderbandjes te voorkomen. Zo zie je maar; aan alles is gedacht.

Elomi Bralette

Dat je geen bralette zou kunnen dragen als vrouw met grotere borsten is onzin. Kijk maar eens naar de Elomi Charley Bralette. Uitgevoerd met stretchkant is dit een fantastisch mooie bh die heel vrouwelijk is. De bh heeft side support en de cups zijn in een prachtige stof uitgevoerd. Er vormt zich een laag uitgesneden decolleté en de bh is voorzien van voorgevormde driedelige cups met een beugel.