Sport Badpak

Of je nou het liefst sport in het water of gewoon van een sportieve look houdt: met een sport badpak kies je voor een speciaal badpak dat er echt voor gemaakt is om jou te laten spetteren in je sport én je looks. Bij Sportbh.nl vind je een sport badpak voor de grote en kleine maten. 

Enig resultaat

Dames sport badpak

Trek jij graag wat baantjes in het plaatselijke zwembad of zwem je echt wedstrijden? Ga je wekelijks naar de aquafitness of aquagym, of ben je misschien een badjuf? Dan is een sportbadpak onmisbaar. Een sportbadpak is net even wat anders dan een standaard badpak. Een sportbadpak is namelijk zo ontworpen dat je er in het water zo snel en comfortabel mogelijk in bent. Op die manier kun jij je watersport namelijk het beste beoefenen en de beste resultaten behalen. Bij het ontwerpen van een dames sportbadpak is er meer rekening gehouden met de pasvorm, zodat deze perfect gestroomlijnd is. Ook zijn sportbadpakken gemaakt van extra stevig en ademend materiaal, want je gebruikt het meestal wat vaker dan een standaard badpak. Dan wil je wel dat het ook lang meegaat.

Sport badpak grote maat

Bij Sportbh.nl vind je een hip en sportief sportbadpak voor zowel de kleine als de grote maat. Een sportbadpak is zo ontworpen dat jij er heerlijk in kunt zwemmen en vooral lekker veel bewegingsruimte voelt, zodat je ook dat laatste baantje er nog bij kunt doen. Het Freya Freestyle sport badpak heeft bijvoorbeeld een praktische en mooie open rug met gekruiste bandjes, wat je armen alle ruimte geeft voor krachtige slagen.

Draag je je sportbadpak niet zozeer om te sporten, dan biedt het alsnog een aantal voordelen. Zo blijft het langer mooi dan een standaard badpak, werkt het figuur corrigerend en bedekt het je buik, mocht je daar onzeker over zijn. Dat maakt dat je in een badpak toch wat meer ontspant en makkelijker beweegt. Ook hoef je niet bang te zijn dat je een boven- of onderstukje kwijt raakt wanneer je een bommetje maakt, van de kant duikt of van de glijbaan glijdt. Bovendien hoef je minder in te smeren wanneer je buiten zwemt.

Sport badpak grote cupmaat

In veel sportbadpakken zit een voorgevormde cup geïntegreerd waardoor je borsten voldoende ondersteuning krijgen tijdens het sporten. Dankzij de naadloze verwerking zie je niet dat deze cups in het badpak zitten. Dankzij de cups kun je ook met een grote cupmaat uitstekend met een sportbadpak uit de voeten. Het sportbadpak van Freya is bijvoorbeeld beschikbaar tot cupmaat K.