Sport BH met vulling

Bij sportbh.nl vind je een ruime collectie aan verschillende sport bh’s, waaronder ook de sport bh met vulling. Deze zijn beschikbaar in allerlei leuke kleuren en modellen. Bestel je jouw nieuwe sport bh voor 17:00 uur? Dan is deze morgen in huis!

Resultaat 1–24 van de 70 resultaten wordt getoond

Padded sport bh

Als we het hebben over een padded sport bh hebben, dan zijn de cups gevuld met de zogeheten pads (met vulling). Deze zijn gemaakt van schuimachtig materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat jouw borsten tijdens het sporten voldoende ventilatie krijgen en het zorgt daarnaast voor de juiste ondersteuning (high support sportbeha). Zo kun je gedreven en met 100% focus je work out uitvoeren, zonder dat je wordt afgeleid door een niet lekker zittende sport bh. De sport bh met vulling wordt dus ook wel een padded sport bh genoemd.

De voordelen van een sport bh met vulling

Het voordeel aan dit type sport bh is dat het naadloos is. De pads volgen de rondingen van je borsten en hierdoor kun je dus gewoon een nauwsluitende sporttop of -shirt erover aantrekken, zonder dat het je bovenlichaam tekent. Bovendien zorgen de pads ervoor dat jouw tepels goed bedekt zijn. Als je het even koud hebt, dan is het in elk geval niet van je lichaam af te lezen.

Voor vrouwen met wat kleinere borsten hebben de padded cups nog een extra voordeel. De vullingen in de sport bh geven de borsten ook een liftend push-effect, waardoor de borsten weer wat meer volume krijgen. Zoek je een sport bh die zorgt voor nog een extra lift, waardoor je borsten net wat meer naar voren komen? Bekijk dan onze Anita Deltapad collectie voor een sport bh met gepatenteerde schuimschalen. De Anita Deltapad sport bh’s geven optimale ondersteuning en een perfecte luchtcirculatie. De Anita Momentum collectie van het hoogfunctionele High-Tech materiaal beschikken ook over naadloos gevormde cups. De binnenkant bestaat uit hydrofiele Frotée, waardoor onderkoeling en oververhitting is uitgesloten.

Ook kunnen sport bh’s met padded cups, ten opzichte van andere bh’s, eenvoudig gewassen worden in de wasmachine. De pads blijven hun vorm behouden, ook na zoveel wasbeurten. Zo heb je voor een lange tijd profijt van jouw padded sport bh.

Ben je op zoek naar een sport bh met vulling? Bekijk dan onze collectie van onder andere Freya, Elomi of Anita sport bh’s.