Sport BH met beugel

Of je nou liever een sport bh draagt zonder of juist met beugel; bij sportbh.nl zit je hoe dan ook goed. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Resultaat 1–24 van de 38 resultaten wordt getoond

Als je de beugel niet gewend bent, kan het als onprettig worden ervaren. Maar toch kan het zeker wel een toegevoegde waarde hebben, en ook juist comfortabel zitten, zeker tijdens een intensieve work-out! Het is uit den boze als bh-beugels drukken of prikken. Dit hoort absoluut niet. Sterker nog, je mag ze totaal niet voelen. Tegenwoordig zijn de beugels zo netjes weggewerkt, dat je het niet eens merkt. Dus mocht je een bh-beugel-hater zijn? Lees dan toch even verder. Wij geven je graag advies en leggen je uit wat de voordelen zijn van een sport bh met beugel.

Anita sport bh met beugel

Waar zijn de sport bh met beugels eigenlijk voor bedoelt? Wat zijn de functies van een sport bh met beugel?

Welnu, het doel is om de natuurlijke vorm van jouw borsten te contouren. Beugelbeha’s zijn ontworpen om jouw gewicht dichter bij de voorkant te brengen en ze tegelijkertijd iets naar boven te tillen. Ze omvatten je hele beha-weefsels, wat ook een lift en een gewenste ronde vorm geeft. Uiteindelijk zijn sport bh’s met beugel ontworpen om jou de grootst mogelijke ondersteuning te bieden.

Beugelbeha’s geven de steun, lift en vorm die je als prettig gaat ervaren. Als je beugelbeha’s echter niet comfortabel vindt, probeer dan de Anita Momentum sport bh met beugel en je zult waarschijnlijk van gedachten veranderen.

Doet de sport bh met beugel pijn? Dan draag je waarschijnlijk de verkeerde maat!

In vele gevallen vinden vrouwen een bh met beugel niet prettig zitten omdat ze eigenlijk een verkeerde bh maat dragen. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat ongeveer 80% van de vrouwen een verkeerde bh maat draagt. Bij het dragen van de juiste maat mag de beugel nooit de boezem beknellen of raken. De beugels horen juist te passen: ze liggen plat op de huid en dienen om de borst heen te zitten voor comfort en support. Het is daarom logisch dat dit percentage aan vrouwen over het algemeen toch liever kiezen voor een beugelloze bh. Ons advies is dus ook om altijd voor aanschaf je omvang en cup goed op te meten. Meer informatie over het opmeten van de juiste bh maat lees dan onze blogartikel hierover.

Voorgevormde sport bh met beugel

De naam zegt het al, bij een voorgevormde sport bh hebben de cups al een mooie ronde vorm. Deze cups zijn dan aan de beugel bevestigd. Dit type bh is geschikt voor vrouwen die van zichzelf al volle en ronde borsten hebben. De boezem valt dan mooi in de cup en de beugel biedt dan net die extra support.

Heb je een kleinere cup? Kies dan voor een niet-voorgevormde bh, zoals een sport bh met vulling, een sport bh met push up of een beugelloze sport bh. De pasvorm van deze modellen zitten mooi en aansluitend om de borst heen, zorgen voor meer steun en bieden daardoor een prettig draagcomfort.