Shock Absorber High Impact Sports Bra

Shock Absorber sport beha’s zijn ontworpen met snel drogende materialen, deze elimineren wrijving op belangrijke delen die zorgen voor behoud van lichaamstemperatuur tijdens elke oefening. De materialen van de Shock Absorber sport bh zijn gemaakt van duurzame, slijtvaste stoffen welke stof pluizen minimaliseren.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De “Shock Absorber high impact sports bra” is een specifieke sport bh die een uitstekende ondersteuning aan de borsten biedt. Een extra stevige sport bh met optimaal draagcomfort, mooie vormen en vrouwelijke looks. 

De meeste modellen van Shock Absorber hebben verstelbare gewatteerde bandjes die kunnen worden aangepast aan individuele voorkeuren. Dit zorgt voor een persoonlijke pasvorm, laat zich makkelijk verstellen en zorgt voor maximaal comfort tijdens high impact activiteiten, zoals lopen, crossfit of bootcamp. 

Shock Absorber ontwikkelt hun modellen aan de hand van onderzoek naar de effecten van sport bh’s op het stuiteren van borsten, uitgevoerd door de Universiteit van Edinburgh. Ze laten ook hun eigen modellen testen. Sport bh’s van Shock Absorber bieden een bounce-reductie van 78%, ook in de grote cupmaten. Wetenschappelijk aangetoond!

De Shock Absorber high impact sports bh is gemaakt van een ademende en vochtafvoerende stof, die helpt om je huid droog te houden en de zweet van je huid weg te voeren. Dit is vooral belangrijk tijdens die intensieve trainingen, waar veel gezweten wordt. 

De high impact sports bra bevat vaak zachte, voorgevormde cups om vorm, definitie en extra ondersteuning te bieden. Deze cups zorgen voor een natuurlijker contour en helpen ongemakkelijke schuren of wrijving te voorkomen.

Ook hebben veel versies van de Shock Absorber een haak-en-oogsluiting op de rug, waardoor het gemakkelijk aan en uit te trekken is en de pasvorm rond de romp kan worden aangepast.

De bh is verkrijgbaar in verschillende maten om verschillende lichaamstypes en borstgroottes te accommoderen. Het is belangrijk om de juiste maat te vinden om optimale ondersteuning en comfort te garanderen. Hiervoor is het handig om een vakwinkel op te zoeken. Sportbh.nl biedt een ruim aanbod aan modellen en vaak advies.