Prothese bh

sportbh.nl heeft een breed assortiment prothese bh’s en postoperatieve bh’s van het merk Anita care. Anita care biedt borstprothese bh’s met geïntegreerde prothese hoesjes en perfecte ondersteuning voor een optimale borstcompensatie.

Toont alle 11 resultaten

Anita prothese bh

Dankzij speciale materialen en op maat gemaakte snitten zijn de Anita care borstprothese bh’s functioneel en modieus. Een voorbeeld van een zeer modieuze prothese bh is de Safina. De zwarte Safina is één van de mooiste voile borduurwerk van de Anita Care serie. De geïntegreerde hoesjes geven de borstprothese optimale ondersteuning. De prothese bh’s zijn perfect afgestemd op de Anita care-prothesen en bieden een uniek, hoogwaardig draagcomfort.

Anita care prothese bh

Het bijzondere aan de prothese bh’s van Anita care is het hoogwaardige draagcomfort. Het welzijn is belangrijk voor iedere vrouw en daarom worden prothese bh’s van Anita care gekenmerkt door de bijzonder hoge kwaliteit en gemaakt in Europa. Om de veiligheid voor iedere vrouw in Nederland te garanderen, zijn de speciale bh’s perfect op jouw behoeften afgestemd.

De speciale snit, het hogere decolleté en de hogere beugel geven de borstprothese en compensatie cup een stevige grip in de beha.

Prothese bh met hoesjes

Elke prothese bh van Anita heeft aan beide zijden een zachte prothesezakje/hoesje van bijzonder zacht katoen en microvezel. Deze materialen voelen zeer aangenaam en zacht op de huid aan. Onze speciale prothese bh’s hebben ook een hoger armsgat. Dit betekent dat eventuele littekens aan de zijkant goed worden afgedekt en verborgen.

BH voor prothese

Naarmate de maat en omvang van de borsten en borstprotheses toenemen, neemt ook het gewicht toe van jouw lichaam. Om jouw schouders optimaal te ontlasten en te verzorgen, worden de bandjes van de Anita care prothese bh naarmate de maat groter en breder.

  • De onderrand van alle bh’s is breder gesneden voor een goede grip en een comfortabele pasvorm.

Voorgevormde prothese bh

De Lotta voorgevormde prothese bh is een trendy feelgood design bh van Anita care. De naadloze prothesebustier is zowel charmant en comfortabel als functioneel. De microvezel voel je amper en is van zeer zacht materiaal. De prothese bh past zich perfect aan tijdens bewegingen, zoals wandelen of fietsen. De prothesebeha is voorzien van uitneembare foamcups, wat zorgt voor een natuurlijk silhouet, een flatterend effect en een aangename steun na een intensieve borstoperatie. Extra details voor een aangenaam draaggevoel zijn de brede, zachte schouderbandjes en de soepele band.

Prothese bh met voorsluiting

De Cosamia, Lynn of Isra prothese bh’s zijn allemaal ontworpen met een handige voorsluiting rits. Door de voorsluiting zijn deze verzorgingsbeha’s gemakkelijk aan- en uit te trekken en kan in twee breedtes versteld worden. De prothese bh’s met voorsluiting hebben prothese hoesjes aan beide zijden en zijn van huidvriendelijk materiaal. De Cosamia en Lynn zijn modieuze bh’s met voorsluiting!