Toont alle 30 resultaten

Sorteen Op:
 • Nieuw
 • Prijs
 • Naam
 • Fantasie bikini

  Omtrek -

  Cup -

  Model BH -

  Merken -

  Beugels -

  Support -

  Decolleté -

  Padding -

  Rugsluiting -

  Kleuren -

  64.00
  Uitverkocht
  14.95
  27.95
  27.95
  51.95
  26.40
  30.95
  30.95
  30.95
  27.95
  Uitverkocht
  Uitverkocht
  Uitverkocht
  Uitverkocht
  Uitverkocht
  26.95
  24.95
  24.95
  26.95

  Badmode

  26.95

  Wereldwijd timmert Fantasie als lingeriemerk al sinds 1951 aan de weg. Meegaand in de badmode, weet het merk als geen ander waar de moderne vrouw behoefte aan heeft. Waren het voorheen, met name in de jaren tachtig, de meest minuscule bikini’s en topless varianten die de scepter zwaaiden, jaren later is daar de perfecte pasvorm en wordt er niet langer op stof bezuinigd.

  Sterker nog; badmode is inmiddels een waar mode-item geworden en er wordt met veel aandacht gewerkt aan de beste pasvorm en ondersteuning. Badmode mag en moet, net als lingerie, de borsten goed ondersteunen en comfortabel dragen. En dan zijn er nog de looks!

  Fantasie bikini tops

  Het is de reden dat de bikini tops van Fantasie perfect passen. Er is de keuze voor enorm veel modellen. Zo zijn er balcony modellen in een alledaagse stijl. Bandeau modellen die met of zonder bandjes te dragen zijn. Full cup modellen die de borsten volledig bedekken. Moulded modellen die zijn voorgevormd en geen naden hebben en plunge modellen met een diep decolleté en veelal met beugels. Ze zijn allemaal bij Fantasie verkrijgbaar, via sportbh.nl. Kijk goed naar welk model je voorkeur heeft en of deze past bij de vormen van jouw lijf. In alle gevallen bieden de tops een perfecte pasvorm. Kies je maat en ga voor zo’n fantastisch mooie top in een kleur of dessin naar keuze. En kies er uiteraard een passend bikini-broekje bij.

  Bikini Fantasie swim

  Iedere bikini van Fantasie is niet alleen geweldig geschikt om mee te flaneren, maar ook om mee te zwemmen. Het materiaal leent zich er uitstekend voor, blijft goed zitten en droogt ook weer snel. De bikini’s zijn veelal gemaakt van nylon en polyamide waar een elastisch materiaal (elastine) aan is toegevoegd. Het vormt zich naar je lijf en draagt heel comfortabel. Baantjes trekken, poedelen, kopje onder. De Fantasie bikini blijft prachtig in vorm en je voelt amper dat je ‘m draagt.

  Fantasie bikini sale

  De kwaliteitsbikini’s van Fantasie zijn van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Soms biedt sportbh.nl een Fantasie bikini in de sale aan. Een aanbieding die je niet mag missen. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door onze website regelmatig te bezoeken en bij de sale te kijken. Houd ook onze socials in de gaten. Daarop doen we regelmatig een aankondiging van een aanbieding en het kan zomaar zo zijn dat jouw Fantasie bikini aan de beurt is. Check daarvoor regelmatig Instagram of Facebook van sportbh.nl.