Sport bh zonder beugel

Comfortabel sporten met een beugelloze sport bh. sportbh.nl biedt je een ruim assortiment aan comfortabele sport bh’s zonder beugel, in verschillende pasvormen, stoffen en maten. Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis.

Resultaat 1–24 van de 63 resultaten wordt getoond

Voorgevormde sport bh zonder beugel

Opzoek naar een sport bh die je vooral veel draagcomfort biedt? Dan is een sport bh zonder beugel geschikt voor jou. Sommige vrouwen kiezen altijd een sport bh met beugel voor veel borstsupport, anderen vinden dat juist helemaal niet prettig zitten. Gelukkig bieden ook beugelloze sport bh’s veel support tijdens een intensieve work-out. Dat is dus precies de oplossing voor jou als bh-beugels niet jouw voorkeur hebben. De beugelloze sportbeha is voorzien van een stevige, elastische band onder de cups. Deze band is dan ook een goede vervanging voor de beugel.

Anita sport bh zonder beugel

Het dragen van een Anita sportbeha zonder beugel zorgt ervoor dat er geen extra druk is op die gevoelige gebieden en geeft ook een gezonde pasvorm. Dat gezegd hebbende, veel vrouwen dragen nog steeds een sportbeha met beugel, en zolang deze goed past, kan het geen kwaad.

Er wordt ook gesuggereerd dat jonge meisjes die door de puberteit gaan, de voorkeur geven aan een ontwerp zonder beugel. Dit is om dezelfde redenen als hierboven vermeld. Hun borsten groeien en van vorm veranderen, waardoor het borstweefsel gevoeliger kan worden. De stijfheid van de beugel kan irritatie veroorzaken, maar zolang de sportbeha met beugel goed zit, kan het geen kwaad om er een te dragen.

Sport bh’s zonder beugel in verschillende levels van support

Er zijn verschillende soorten sport bh’s voor verschillende intensiteitsniveaus: soft, medium of high support. Het zegt wat over de stevigheid van de band onder de cups en over de stevigheid van de cups zelf. Voor een sport met een lage intensiteitsniveau zoals bijvoorbeeld wandelen, yoga of pilates is een soft bh geschikt. Als je bijvoorbeeld een sport bh voor hardlopen zoekt dan is een medium of high support sport bh meer geschikt.

De meeste voorgevormde sport bh’s beschikken over een beugel voor een extra versteviging voor de borsten. Maar ben je geen fan van een beugel? Dan bieden wij ook voorgevormde sport bh’s zonder beugel.

De voordelen van een sport bh zonder beugel

De beugelloze sport bh kan eenvoudig in de wasmachine. Beugels zijn namelijk meer vatbaar voor slijtage als je ze wast in de wasmachine. Zonder beugel is het wassen makkelijker. De levensduur van deze sport bh is wat dat betreft langer, zo heb je er ook langer plezier van.

Voor vrouwen met een grote cupmaat zijn sport bh’s zonder beugel een uitkomst vanwege de rekbaarheid van de bh. Het geeft voldoende support aan de borsten zonder te beknellen.

Welke sport bh geeft meer ondersteuning?

Qua ondersteuning zijn sportbeha’s zonder beugels en met beugels gelijk. Merken zoals Anita Active en Shock Absorber die ondersteuning bieden met hoge impact en die allemaal draadloos zijn geven een ultieme ondersteuning tijdens sportieve work-outs. De Shock Absorber Run bh wordt zelfs gerangschikt als een van de beste sportbeha’s in het Verenigd Koninkrijk en is volledig vrij van beugels. Waar het op neerkomt bij het kiezen van een sportbeha met of zonder beugel, is de pasvorm en persoonlijke voorkeur.

Om de afwezigheid van een beugel te compenseren, hebben sportbeha’s zonder beugel meestal een bredere onderband. Dit komt doordat de meeste ondersteuning die je krijgt van je sportbeha, afkomstig is van de band. Dus het idee dat sportbeha’s met beugel meer steun geven, is een mythe! Je kunt beide stijlen dragen en je gesteund voelen.

Naadloze sport bh

Naadloze sport bh’s zijn gemakkelijker om aan en uit te trekken, omdat ze niet de stijfheid van de beugel hebben. De cups passen ook meer bij een veranderende borstvorming. Maar net als bij sportbeha’s met beugels, moet je misschien nog steeds meerdere merken en stijlen proberen om de juiste te vinden. Nogmaals, maak je geen zorgen! Je zult er een vinden, de sleutel is om gewoon te blijven proberen.