Sport BH Fitness

Fitness omvat vele soorten oefeningen en maakt gebruik van vele verschillende soorten apparaten, oefeningen en type outdoor- of indoor work-outs. Door de verschillende oefeningen is er een grote kans dat je borsten veel in beweging komen tijdens de sportoefeningen.

Resultaat 1–24 van de 69 resultaten wordt getoond

Op langere termijn kan dit leiden tot schade aan het weefsel van je borsten. Dit geldt niet alleen voor vrouwen met een grotere cupmaat. Elke vrouw heeft specifieke ondersteuning nodig tijdens het sporten om onherstelbare schade te voorkomen. Voor bijvoorbeeld een cardio oefening is een sport bh met lichte ondersteuning geschikt, maar intensieve oefeningen en trainingen, zoals hardlopen dien je een high support of extreme support sport bh te dragen.

Beste sport bh voor fitness

De beste sport bh voor fitness is afhankelijk van de type oefeningen en trainingen je dagelijks of wekelijks beoefent. Voor een cardio oefening, yoga of pilates sessie zijn sport bh’s met lichte ondersteuning al geschikt. Een Anita Light & Firm sport bh zonder beugel is hiervoor geschikt of een Anita Deltapad sport bh zonder beugel in zwart neon is een trendy en modieuze sport bh.

De sportbeha air control Deltapad garandeert, dankzij de exclusief ontwikkelde en gepatenteerde schuimschalen “”Deltapad””, optimale ondersteuning en een permanente luchtcirculatie voor een perfect huidklimaat. Door het mesh ontstaat een unieke look met maximale functionaliteit. De schalen zijn smal uitgesneden zodat het decolleté het beste tot haar recht komt.

Extreme ondersteuning fitness sport bh

De Anita Extreme control sport bh’s zijn uitermate geschikt voor fitness oefeningen waar de borsten extreem veel bewegingen maken. Teveel ondersteuning tijdens lichtere oefeningen kan geen kwaad, te weinig ondersteuning bij hevige bewegingen wel. Daarom is een high impact sport bh dan een veilige keus. Doe je aan krachttraining, dan is een high support en extreme support een veilige keus!

De Extreme Control sport bh van Anita is een high impact sport bh met ondersteuning. De driedelige buiten cups geven een zijwaartse steun en tot 78% minder beweging/bounce tijdens intensieve workouts. De perfecte keuze voor intensieve oefeningen en trainingen!

Grote maten sport bh voor fitness

De Anita Momentum sport bh’s zijn tot cup H verkrijgbaar bij sportbh.nl. Je voelt niet dat je de sport bh zonder beugel draagt tijdens intensieve work-outs en draagt zeer comfortabel. De naadloos voorgevormde cups geven perfecte ondersteuning tot in grote cups. De glans van het hoogfunctionele High-Tech materiaal straalt energie uit en vergroot jouw motivatie tijdens sporten. De brede, gereduceerd elastische comfortschouderbanden zijn rondom gepolsterd en op de rug verstelbaar voor vrouwen met een grotere buste.

Naast Anita Active is het merk Elomi sport gemaakt voor vrouwen met een grotere cupmaat. De vierdelige cups met zijsteun bieden een ongeëvenaarde ondersteuning tijdens het sporten. De Elomi Energise heeft ook een racerback constructie voor extra ondersteuning en comfort.

Naast Anita Active en Elomi sport beschikt sportbh.nl ook over de merken Freya sport bh en Shock Absorber.