Sport BH push up

Sport bh met push up

Bij sportbh.nl vind je een ruime collectie aan push-up sport-bh’s in verschillende modellen, kleuren en maten. Bestel je jouw nieuwe sport bh voor 17:00 uur? Dan heb je deze morgen in huis!

Toont alle 2 resultaten

Oh yeah, je leest het goed. De sport bh is er ook met push up! Als je zelf al de voorkeur hebt voor een normale bh met push up, dan is de push up sport bh een must have in je garderobe! Geef je boezem een extra zetje, zodat je zelfverzekerd je oefeningen uitvoert. Alles voor een zo optimaal mogelijke prestatie.

Laten we maar snel uit de wereld helpen dat sport bh’s met een push up alleen voor vrouwen zijn met een kleine boezem. Dat is nonsense! Ook bij vrouwen met grote(re) borsten staat een push-up beha juist prachtig. Het zorgt niet alleen voor een mooie llift, maar het centreert de boezem ook.

Onze sportbh’s met push up hebben een subtiele vulling. Hierdoor zal het push up-effect niet direct in het oog springen. Jouw borsten zullen er juist natuurlijk uitzien. Kijk voor onze uitgebreide collectie aan push up beha’s op een van onze merkenpagina’s van onder andere Freya sport bh, Anita Active, Elomi sport bh en Shock Absorber. We hebben verschillende modellen in allerlei leuke printjes en trendy kleuren.

Voordelen van een sport bh met push up

Misschien vraag je je af: “Waarom dan niet gewoon sporten met een normale push-up bh?”. Als je sport zonder een goede sport beha kan het nadelige consequenties hebben voor je borsten. Sporten in een normale beha geeft jouw borsten de ruimte om alle kanten op gaan Je borsten kunnen daardoor gaan hangen of het bindweefsel kan  gaan rekken waardoor je striae krijgt. Als je eenmaal striae hebt, kan het zich niet meer herstellen.

Ons advies is om altijd een goede push up sportbeha te dragen, omdat ze de juiste ondersteuning geven. Bovendien is de sport bh, in tegenstelling tot de normale bh, licht in gewicht en biedt je de juiste comfort tijdens een intensieve work-out. De sport bh zit wat strakker om de borsten zonder ze te beknellen. Ze zijn voorzien van bredere bandjes met veel elasticiteit en zijn vaak naadloos. Hierdoor voel je geen bandjes of naden snijden in je lichaam. Bovendien is de sport bh gemaakt van materiaal dat snel droogt en verkoeld, zodat zweet wordt afgevoerd en jij je fris blijft voelen na iedere beweging die je maakt!