BH Soorten

Bij sportbh.nl vind je mooie bh’s. Bestel je jouw bh online voor 17:00 uur? Dan ontvang je jouw bestelling de volgende werkdag thuis!

VERSCHILLENDE SOORTEN BH’S EN BH CUPS

Er zijn echt superveel soorten bh’s met verschillende soorten cups op de markt: push-up, balconette, plunge, voorgevormde en ga zo maar door. Het kan daarom lastig zijn om te bepalen of een bepaalde type bh wel iets voor jou is. Bij sportbh.nl begrijpen we dat. We leggen je hier haarfijn uit welke bh soorten er zijn, wat de pasvorm is en voor welk type lichaam het geschikt is.

BALCONETTE BH

Het kenmerkende aan een balconette bh is dat de cups laag zijn uitgesneden in vergelijking met andere bh’s. Het is dus ideaal onder een laag uitgesneden topje. Wil je voor een subtiele, maar toch vrouwelijke look waarbij je bh niet zichtbaar is, ga dan voor de balconette bh.

VOORGEVORMDE BH

De voorgevormde bh biedt ondersteuning voor de borsten door de cup die is voorgevormd met een subtiele vulling of schuimlaag. Jouw borsten krijgen hierdoor een klein duwtje en een ronde vorm. De voorgevormde bh wordt is populair onder vele vrouwen, omdat deze voor verschillende borsten geschikt is.

BEUGEL BH

Nog een andere veelvoorkomende bh is de beugel bh. Deze bh is voorzien van beugels onder de cups die comfort en stevigheid aan de borsten biedt. Het legt de accent op de rondingen van je borsten. De beugel bh kan eenvoudig gedragen worden door vrouwen met zowel kleine als grote borsten.

BH ZONDER BEUGEL

Maar er zijn ook vrouwen de anders denken over de beugel. Heb je van jezelf wat minder stevigheid en ondersteuning nodig? Dan is dat beugelloze bh iets voor jou! De bh zonder beugel accentueert de natuurlijke vorm van jouw borsten.

PLUNGE BH

De plunge bh heeft, net zoals een balconette bh, laag uitgesneden cups. Bij de plunge bh zit alleen het middenstuk aan de voorkant lager. Als je als vrouw een vollere cup hebt krijg je het effect van een diep uitgesneden decolleté.

BRALETTE

De bralette is een bh zonder voorgevormde cups en beugels. Het geeft een licht en natuurlijk gevoel alsof je geen bh draagt. Het biedt wel iets minder steun in vergelijking met een beugel bh of met voorgevormde cups.

PUSH UP BH

De push up bh is een musthave voor de vrouwen met een wat kleinere boezem. De onderkant van de cups zijn gevuld met een laagje schuim of gel, waardoor je borsten omhoog worden gelift en dichter tegen elkaar aan staan.

GROTE MATEN BH

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze bh geschikt voor vrouwen met volle rondingen. Vanwege de doorlopende band of beugel aan de onderzijde en de extra brede schouderbandjes die je een comfortabele ondersteuning geeft, voel je de grote maten bh haast niet zitten.