Postoperatieve bh

Postoperatieve beha’s voor de eerste verzorging na een borstoperatie van Anita care voelen dankzij de zachte materialen aangenaam aan. De medische bh’s zijn speciaal ontworpen om te dragen na een intensieve borstoperatie. Vanuit de basis zijn postoperatieve bh’s zacht, aangenaam, zeer functioneel en geven een ongekende ondersteuning aan jouw borsten.

Toont alle 12 resultaten

Medische BH

Na iedere operatie is het van essentieel belang om twee postoperatieve bh’s in de kledingkast te hebben. Afwisseling en ter voorkoming van drukplekken zijn twee postoperatieve bh’s handiger. Kies voor eentje met normale rugsluiting en een model met voorsluiting (met rits). Een postoperatieve bh met voorsluiting is iets handiger om te dragen in de nacht en om snel aan- en uit te trekken.

Postoperatieve bh met voorsluiting

De Anita Cosamia voelt zeer zacht aan en is de meest geschikte postoperatieve bh met voorsluiting. De ongekende zachtheid en de ultieme ondersteuning die de Cosamia van Anita biedt is van ongeëvenaarde waarde voor jouw borsten.

Postoperatieve bh Anita

Door de voorsluiting is de postoperatieve bh met voorsluiting van Anita de eerste verzorgingsbeha die je gemakkelijk aan- en uit kan trekken. De postoperatieve bh kan ook in breedtes versteld worden. De cupafsluiters, aan beide zijden, zijn van zachte microvezel materiaal en zorgen voor een aangenaam draagcomfort. De Cosamia is in de kleur dove en huidskleur beschikbaar in onze webshop.

Postoperatieve sport bh

De Anita Frontline met voorsluiting is de ultieme postoperatieve sport bh in de basiskleur zwart. Onze front-opener Anita Frontline is geschikt voor vrouwen die na een borstoperatie gaan sporten. Door de sportieve voorsluiting kun je de beha snel en gemakkelijk aan- en uit trekken voor en na het sporten. Naadloos gevormde cups geven je borsten optimale ondersteuning tijdens het sporten. Comfortabele, verstelbare schouderbandjes met klittenband geven deze sportbeha een ultra comfortabel gevoel.

Postoperatieve bh na een borstamputatie

Na een borstamputatie worden door medici tijdelijke borstprotheses aangeboden aan patiënten. Deze wattenprotheses of stoffen kunnen gebruikt worden in de prothese bh’s van Anita care. Deze speciale hoesjes aan de binnenzijden van de prothese bh’s zorgen ervoor dat de borstprothese comfortabeler aanvoelen en op de plek blijft zitten. De modieuze Safina prothese bh zonder beugel in de kleuren zwart, wit, crystal en huidskleur zijn voorbeelden van deze prothese bh’s met high-support. De Safina is ook uitermate geschikt bij lymf-oedeem, een gevoelige huid.

Borstparende bh na operatie

Ongeveer 2 op de 3 vrouwen worden geconfronteerd met een borstsparende operatie. Sparend wil zeggen dat slechts een deel van de borst verwijderd hoeft te worden. De eerste weken na de operatie kan de wond pijnlijk zijn en een trekkend gevoel geven. Na deze operatie is het van essentieel belang om voor een zacht en stevige postoperatieve bh te kiezen. De compressie zorgt voor een sneller opname van wondvocht, waardoor de wond sneller geneest. Geschikte borstsparende bh’s na operatie zijn de Lynn en de Lotta voorgevormde prothese bh. De naadloze prothesebustier is zowel charmant en comfortabel als functioneel. De microvezel voel je amper en is van zeer zacht materiaal. De prothese bh past zich perfect aan tijdens bewegingen, zoals wandelen of fietsen.

Anita postoperatieve bh

Anita care biedt een breed assortiment postoperatieve bh’s en prothese bh’s. Anita care biedt de borstprothese met geïntegreerde zakjes, een perfecte ondersteuning en zorgen voor een optimale borstcompensatie (compressie). Ze zijn perfect afgestemd op de Anita care-prothesen en bieden een uniek, hoogwaardig draagcomfort.

Jouw welzijn is belangrijk voor ons en daarom worden de postoperatieve bh’s en prothetische bh’s van Anita care gekenmerkt door hun bijzonder hoge kwaliteit. Om deze veiligheid te garanderen, zijn de speciale bh’s perfect op jouw behoeften afgestemd.