VoedingsBH

Prachtige lingerie die er perfect uitziet onder strakke T-shirts, blouses en jurken terwijl je borstvoeding geeft. Naadloze, met de borst meegroeiende cups en brede, zachte schouderbandjes zorgen voor optimaal draagcomfort tijdens de zwangerschap. De zwangerschapsondergoed is verkrijgbaar tot en met cupmaat H en biedt optimale ondersteuning. Ontdek de nieuwe, functionele en extra comfortabele voedingsbeha’s van sportbh.nl!

Toont alle 18 resultaten

Voedingsbh voorgevormd

Anita Maternity biedt je hoogwaardige ondergoed in elke fase van de zwangerschap, borstvoeding en herstel. Comfortabele zwangerschapsbeha’s en babyriemen geven je borsten en buik voldoende ruimte om te groeien. Praktische voedingsbeha’s in moderne ontwerpen en stijlen maken borstvoeding ongecompliceerd en comfortabel.

Hoogwaardige voedings- en kraammode van Anita Maternity is in elk stadium bij je – tijdens zwangerschap, borstvoeding en herstel.

Wat is een voedingsbh?

Als je net bent bevallen en je kindje borstvoeding gaat geven, dan is een voedingsbh een must to have! Een voedingsbh is speciaal ontworpen voor vrouwen die borstvoeding geven. Terwijl je jouw baby in je hand hebt, maak je met één hand je cup los om je baby aan je borst te laten drinken. Daarnaast zit een voedingsbh nog comfortabeler dan een alledaagse bh. De voedingsbh knelt niet en past zich aan de vorm van de borst aan. Bovendien vangt de voedingsbh het melkvocht op.

Waarom heb ik een voedingsbh nodig?

Tijdens de zwangerschapsperiode beginnen je borsten en lichaam te veranderen. Deze veranderingen zijn snel voelbaar en merkbaar doordat de borsten groter en steviger worden. Zodra de druk van de normale bh te groot wordt, de normale bh te strak gaat zitten of drukpunten achterlaat moet je op een voedingsbh overstappen. Voedings bh’s ontlasten je van pijnlijke borsten en ondersteunen het belaste bindweefsel.

Voedingsbh met beugel

De voedingsbeha met beugel biedt perfecte ondersteuning tot een J-cup, terwijl de extra zachte schouderbanden zacht op de huid liggen. Een voedingsbh met beugel geeft meer ondersteuning dan een voedingsbeha zonder beugel, zeker bij grotere cupmaten. Al onze voedingsbeha’s hebben een flexibele beugel, zodat de voedingsbh lekker comfortabel zit.

Voedingsbh grote cupmaten

Tijdens je zwangerschap gaan je borsten groeien en/of voller, waardoor je al snel een voedingsbh met grote maten nodig hebt. Een goede zwangerschaps bh of voedings bh is erg belangrijk, of je nu cup A of cup J draagt. Bij vollere borsten is het beter te kiezen voor een voedingsbbh met beugel. Meestal zitten de borsten hier heel erg mooi in, waardoor ze onder een shirt minder groot uitzien.

Voedingsbh huidskleur

De Miss Lovely Basic voedingsbh met schalen in huidskleur is één van de meest populaire voedingsbeha’s van sportbh.nl. De Miss Lovely is easy to wear, easy to love. De voedingsbh beschikt over zachte cups en is super comfortabel. Makkelijk te dragen onder een strak shirtje en de clips kunnen makkelijk geopend worden.

De Miss Anita Basic de één na populairste voedingsbh. Ook deze voedingsbeha beschikt over spacerschalen voor de beste comfort tijdens de voedingsperiode. De voedingsclips zijn simpel te gebruiken en met één hand geriefelijk en snel te openen. De ademende spacerschalen in de cups zorgen voor een aangename huidklimaat.

Anita voedingsbh

Voedings bh’s van Anita bh’s zijn niet alleen buitengewoon comfortabel om te dragen. Ze zien er ook prachtig uit! De speciaal ontwikkelde verzorgingsclips zijn eenvoudig in gebruik, waardoor de cups wijd kunnen worden geopend voor comfortabele en snelle borstvoeding. De Anita voedingsbh wordt geleverd met comfortabele brede en gewatteerde bandjes. De voedingsbh van Anita bieden stevige ondersteuning en zijn zelfs verkrijgbaar in grotere cupmaten.