Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd

| Gratis verzending vanaf 75,-

Menu

Sport bh na operatie

Sport bh na operatie kopen

Bij sportbh.nl vind je ook speciale sport bh’s als je een borstoperatie hebt ondergaan. Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Bekijk hier onze verschillende medische sport bh’s en lees hier meer over wat het is.

Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond

Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd | Gratis verzending vanaf 75,-

Steun bh na operatie

Na een borstoperatie, of dit nou een borstverkleining, borstvergroting of borstlift is, zijn jouw borsten wat gevoeliger vanwege een herstelperiode. Jouw borsten hebben hierdoor extra support nodig om de genezing en het herstel te stimuleren. Direct sporten na een borstoperatie wordt afgeraden, maar na je herstelperiode adviseert je arts om speciale Anita Active sport bh’s te dragen tijdens het trainen, zowel bij een intensieve als minder intensieve training.

Waarom een speciale sport bh na een borstoperatie?

Na een intensieve borstoperatie (bijvoorbeeld een borstvergroting of verkleining) heb je een prothese bh, postoperatieve bhcompressie bh of een sport bh na operatie nodig die een goede ondersteuning biedt tijdens alle dagelijkse activiteiten. Naast de high support helpt de sport bh ook om de implantaat te ondersteunen. Een sport bh zorgt ervoor dat de implantaat op de juiste plek blijft zitten, wanneer de borsten niet genoeg ondersteuning ontvangen kan dit leiden tot een verzakking of verschuiving zelfs van de implantaat. Een sport bh van Anita zijn van bijzondere hoge kwaliteit en garanderen de gezondheid van de gebruiker.

Postoperatieve bh

Postoperatieve compressiebeha‘s zijn speciaal ontworpen ter bevordering van het herstel na een borstreconstructie, borstvergroting of borstverkleining.

Waarom moet je een postoperatieve compressiebeha dragen?

Een compressie bh zorgt ervoor dat de borsten gefixeerd zitten in een compressie bh, ook ‘s nachts zodat het herstel voorspoedig is afgerond. De compressie bh, welke wordt gebruikt na een borstvergroting, is zodaning ontworpen dat de implantaten in de ideale positie gezet worden, zodat ze tot de meest natuurlijke resultaten leiden.

Medische bh na operatie

Naar mate de grootte van de borst en de borstprothese toeneemt, neemt ook het gewicht toe. Om uw schouders en nek optimaal te ontlasten, worden de schouderbandjes van de Anita prothesebeha’s breder naarmate de cupmaat toeneemt.

Sport bh met voorsluiting na operatie

Een sport bh met voorsluiting hoeft niet per se bevestigd te worden met haakjes, zoals je gewend bent van een bh met de achtersluiting. Vaak heb je ze ook met een ritssluiting aan de voorzijde. Typerend aan een sport beha met voorsluiting is dat er vaak dubbel gevoerde cups in zitten en de beha geheel naadloos is. Ook zijn de cups dieper uitgesneden, waardoor je net iets meer decolleté krijgt ten opzichte van andere modellen.

BH na operatie

De achterzijde van zo’n bh is dan ook vaak mooi afgewerkt met bijvoorbeeld meshstof, kant of met cross back-bandjes. Naast het gemak van aantrekken, ga je ook nog eens fashionable de gym in!

 

Naast Anita Active beschikt sportbh.nl ook over de merken Freya Active, Elomi sport, Shock Absorber, Fantasie lingerie en Wacoal lingerie.