Zwangerschaps bh

Zwangerschaps bh kopen

Tijdens je zwangerschap zullen je borsten zich qua groei gaan ontwikkelen. Een zwangerschapsbh of voedingsbh wordt daarom ook wel een meegroei-bh genoemd.

Toont alle 6 resultaten

Wat is een zwangerschaps bh?

Deze bh is gemaakt van een zachte, rekbare stof zodat deze meebeweegt en je borsten nooit knelt. Daarnaast biedt een zwangerschapsbh meer ondersteuning. Ze zijn veelal voorzien van bredere omvangsband en schouderbandje. Doordat een zwangerschapsbh gemaakt is van rekbare stof kan je deze gedurende je zwangerschap blijven dragen; de stof rekt mee wanneer je borsten groeien.

Vanaf wanneer zwangerschaps bh dragen?

Wanneer je een speciale zwangerschaps bh nodig hebt, heeft te maken met de individuele groei van de bovenwijdte. Wanneer je merkt dat je normale bh te klein wordt en te strak gaat zitten rondom de borsten, dan dien je in een meegroeiende bh te investeren.

Zwangerschaps bh grote maat

Plus size zwangerschapslingerie vormt een geweldige basis voor je favoriete plus size zwangerschapskleding. Anita Maternity plus size zwangerschapsbeha’s passen zich aan je veranderende vorm aan tijdens de zwangerschap en terwijl je borstvoeding geeft. Al onze borstvoedingsbeha’s in grote maten zijn ontworpen voor geweldig comfort en gemak, zodat jij je kunt concentreren op je baby.

Ons doel is om jouw maximaal comfort te bieden terwijl je door het geweldige werk van het opgroeien en voeden van een kind gaat. De Anita Maternity productlijn is ontworpen met elke fase van de zwangerschap (en gemakkelijke toegang voor borstvoeding) in gedachten, en we geloven dat we de beste zwangerschaps-bh’s hebben om je goed te laten voelen, in welke fase je ook zit.

Zwangerschap bh zonder beugel

De Anita Basic zwangerschapsbh zonder beugel heeft een stijlvol ontwerp met een comfortabele pasvorm. De Basic zwangerschaps bh wordt veel gedragen tijdens de zwangerschaps- en voedingsperiode. De gewatteerde bandjes zorgen voor extra draagcomfort. Dankzij het gespecialiseerde materiaal van Anita Basic passen de cups zich gemakkelijk aan de groeiende borsten en liggen de cups zacht op de huid. Het materiaal zorgt ervoor dat je geen pijnlijke borsten krijgt tijdens de zwangerschapsperiode.

Zwangerschaps bh met beugel

De Anita Maternity Basic Voedingsbeha is een voedingsbh met beugel in de kleuren zwart en huidskleur verkrijgbaar. De Anita Basic voedingsbh in de basis kleur zwart is een modieuze voedingsbh tot cup J. Het prachtige jacquardpatroon flatteert de borst en de naadloze voorgevormde cups met kwikklip-systeem maken het voeden gemakkelijk voor jou en de baby. De voedingsbeha heeft een natuurlijk vormende beugel met elastische en verstelbare schouderbanden verbonden met een stevige cupsteun.

Waarom heb ik een zwangerschaps bh nodig?

Gedurende een zwangerschapsperiode begint het lichaam, en vooral de buik en borsten, te veranderen. Deze veranderingen zijn al snel merkbaar tijdens de zwangerschapsperiode. De buste worden groter en steviger. De borsten worden naarmate ze groeien gevoeliger en voelen zwaarder aan.

Zwangerschapsbeha

Zodra de druk toeneemt van de bh die je dagelijks draagt, dan komen er zichtbare drukpunten en pijnpunten. Dit is het moment om over te gaan stappen naar een zwangerschaps bh. Zwangerschapsbeha’s helpen om pijnlijke borsten te ontlasten en ondersteunen het zwaar belaste bindweefsel.

Meegroei BH

De zwangerschap bh’s van sportbh.nl en vooral de collectie Anita Maternity zijn gemaakt van rekbare en hoogwaardige materialen. De Anita Maternity collectie is speciaal gemaakt voor zwangere vrouwen die geen last krijgen van drukpunten of pijnpunten bij het dragen van een bh.

Meegroei bh zwangerschap

De zwangerschap bh’s passen zich perfect aan de groeiende decolleté. De ondersteuning van onze zwangerschapsbeha’s helpt om striae tot een minimum te beperken of te voorkomen, en de fraaie vorm van de borsten te behouden.