Elomi Sport BH

Bekijk de sport bh collectie van Elomi op sportbh.nl. Bestel je jouw Elomi BH online voor 17:00 uur? Dan ontvang je jouw bestelling de volgende werkdag thuis!

Toont alle 8 resultaten

Tot op de dag van vandaag heeft Elomi haar grenzen verlegd om een ​​pionier te worden voor vrouwen met grotere rondingen. Met jarenlange expertise streeft Elomi er voortdurend naar om te innoveren en deze vrouwen elegantie en modieuze looks te geven in fantastische pasvormen tot en met een K-cup.

De kenmerkende pasvorm en het ongeëvenaarde comfort wordt gecombineerd met gedurfde ontwerpen die zijn geïnspireerd op vrouwelijkheid en schoonheid, maar ook een gevoel van kracht en vertrouwen.

Elomi Energise Sport bh

Naast de lingerie collectie, heeft Elomi ook leuke sport bh’s speciaal voor de plus size vrouwen. Bij sportbh.nl hebben we de Elomi Energise sport bh’s in ons assortiment in verschillende kleuren en printen. De Energise sport bh is voorzien van een beugel met een voorgevormde cup.

Deze bh is gemaakt van een gladde stof, heeft een unieke pasvorm die hoog op de borst aansluit en biedt een ongeëvenaarde ondersteuning tijdens het sporten! Het unieke compressie-design lift de borsten, waardoor ze naast support ook nog eens een mooie vorm krijgen. De beugels zijn zorgvuldig weggewerkt, zodat deze niet in het lichaam prikken tijdens je workout.

De unieke pasvorm biedt een ongeëvenaarde ondersteuning tijdens het sporten!Ben je op zoek naar een andere grote maten sport bh’s met andere pasvorm, zoals een sport bh zonder beugel of met voorsluiting? Ook deze vind je op sportbh.nl.

Ben je op zoek naar een andere grote maten sport bh’s met andere pasvorm, zoals een sport bh zonder beugel of een sport bh met voorsluiting? Ook deze vind je op sportbh.nl.

Over Elomi

Elomi werd in 2008 gelanceerd als een dapper nieuw concept van lingerie, en tot op de dag van vandaag heeft Elomi de grenzen verlegd om een ​​pionier te worden voor de vollere figuur. Met de jarenlange expertise streeft Elomi om consequent  te innoveren en de dragers van Elomi trendgedreven looks te geven in fantastische pasvormen die je kunt vertrouwen, tot en met cup K.