Anita Extreme Control

De prestatiegerichte sportbeha Extreme Control, die geen compromissen kent. Driedelige genaaide cups met zijwaarts ingezette steunstrook geven de borst tot in grote cups een mooie vrouwelijke vorm en betrouwbare steun. De combinatie van genaaide cups en de naadloos gevormde binnenzijde van de cups is onovertroffen. Het perfecte samenspel van hoogfunctioneel Piqué-materiaal met Frottée houdt de huid droog.

Toont alle 8 resultaten

Anita Extreme Control python

De Extreme Control Sport BH van Anita Active zonder beugel is gemaakt van zeer ademend materiaal en geschikt voor alle sporten. De driedelige buiten cups geven een zijwaartse steun en tot 78% minder bounce met sporten. De naadloze binnencups zijn gemaakt van een zachte stof die voorkomen dat de BH gaat schuren tijdens het dragen.

De binnencup is gemaakt van de stof microvezel frottee. Deze stof zorgt ervoor dat de huid droogt blijft. De zachte microvezel ondercupband is anatomisch gevormd en biedt stevige steun (high support sportbeha). De ergonomische schouderbanden zorgen voor een comfortabele pasvorm.

Naast Anita Extreme Control beschikken wij ook over de Anita Air Control, Anita Dynamix en Anita Momentum sport bh’s.