Anita Momentum

De bestseller van sportbh.nl onder de extreem belastbare sportbeha´s van Anita Active. Unieke functies gekoppeld aan het esthetisch design én uitgerust met de “Red Dot Award”. Naadloos voorgevormde cups geven perfecte ondersteuning tot in de grotere cups. De metaalglans van het hoogfunctionele High-Tech materiaal straalt energie uit en vergroot jouw motivatie. De inspirerende sportbeha in perfectie, die tot grote prestaties aanspoort.

Toont alle 9 resultaten

Anita Momentum BH

De Anita Momentum BH is een ultieme bh met pure vrouwelijkheid als statement. De ”momentum beugelbeha” is de perfecte begeleider voor vrouwen die extra ondersteuning nodig hebben tijdens dagelijkse activiteiten. Zowel in dagelijks gebruik als bij fitness in de sportschool. De beugels geven steun en de Momentum beschikt over een dieper gesneden decolleté en een ronde, vrouwelijke borstvorm. De naadloze voorgevormde cups van Momtenum zijn gemaakt van hoogfunctioneel High-Tech materiaal. De sportieve metaalglans zorgt voor een uniek detail in deze bh. De innovatieve Ergoline beugels combineren een hoog draagcomfort met een uitstekende pasvorm.

Anita Momentum Pro

Drie Anita Active Bestsellers verenigd in één stijl: MOMENTUM PRO combineert de Anita DeltaPad, met crossback, verstelbare bandjes aan de voorkant en naadloos gevormde cups. Geïnspireerd door bokskampioen Christina Hammer, gemaakt voor de hoogste atletische eisen. De geïntegreerde Sweat Management technologie zorgt voor een ideaal huidklimaat en transporteert vocht naar buiten.

Anita Momentum sport bh

De Anita Momentum sport bh is in vele kleuren en stijlen ontwikkeld. sportbh.nl beschikt over het volledige Anita Momentum assortiment van Anita sport bh’s. Van Blue Iris tot Icon Grey sport bh. Anita Momentum sport bh wordt binnen 2 á 3 werkdagen bij jou thuis geleverd.

Naast Anita Momentum beschikken wij ook over de Anita Air Control, Anita Dynamix en Anita Extreme Control sport bh’s.