Drie comfortabele sportbh’s

Ok, vooropgesteld dat we bij sportbh.nl van mening zijn dat iedere sport bh comfortabel moet zitten, anders heb je de verkeerde maat of een slechte bh aan, willen we vandaag drie sport bh’s in het zonnetje zetten die helemaal toegespitst zijn om echt zo comfortabel mogelijk te zijn. Dit zijn de sport bh’s die je aanhebt tijdens het sporten, maar die je ook graag draagt terwijl je een Netflix marathon doet op de bank of er op uit gaat met je kinderen of vriendinnen. Een sportbh die zo comfy zit dat je er bijna in woont en baalt als het tijd is om hem in de was te doen. 

Anita Light and Firm sportbh

Heb jij ook wel eens van die dagen dat je trouw je sport outfit hebt aangetrokken hebt, maar vervolgens afgeleid raakt door alles wat er nog moet gebeuren, zoals stofzuigen, de was nog even opvouwen, een vriendin die belt waardoor je zo een uur, en een paar glazen wijn, verder bent en je helemaal vergeet dat je ook nog van plan was om te sporten? Niks om je voor te schamen! Dat overkomt de beste. Als je de Anita Light and Firm sportbh draagt is het ook helemaal niet gek dat je helemaal vergeet dat je je sportoutfit draagt, want deze vederlichte sportbh zonder beugel is zo comfortabel dat je bijna niet voelt dat je een sportbh aan hebt. Toch biedt deze sportbh verrassend goede ondersteuning waardoor hij heel goed past bij sporten met een niet al te intense bewegingsintensiteit zoals yoga, spinning en fitness. Doordat deze sportbh ontworpen is met naadloze cups en gebruik maakt van een stof die zeer goed ademt is hij heel fijn om te dragen. Of je nou wel of niet gaat sporten. Dankzij de neutrale kleuren waar hij in komt (wit, zwart of huidskleur) leent deze sportbh zich ook uitstekend om onder je gewone kleding te dragen. Door de fijne brede schouderbandjes zit hij extra lekker. Sport je die calorieën van dat tripje langs de MC er zo weer af.

Freya Active Sportbh

Na een lange dag werken kan het best een uitdaging zijn om je er nog toe te zetten je in je sportoutfit te hijsen voor wat broodnodige lichaamsbeweging. De bank lonkt, je hebt honger of juist een volle buik en dan moet je nog. Een comfortabele sportoutfit en uiteraard een fijne sportbh die je graag draagt en dus aantrekt kunnen het net even wat makkelijker maken om toch actief te worden. Sporten met deze Dynamic sportbh van Freya Active is niet alleen een verademing omdat hij zo lekker zit, maar hij is ook nog eens heel leuk om te zien. Deze niet voorgevormde sportbh zonder beugel heeft heerlijk zachte padding die je een prettige ondersteuning bieden, zonder dat je het gevoel hebt dat de dames geplet worden. Dankzij het vernuftige design kun je de sportbh op verschillende manieren dragen, zodat er altijd een vorm is die past bij de activiteit die jij gaat ondernemen of hoe jij hem het lekkerst vind zitten. Werk jij je graag goed in het zweet, dan hoef je niet bang te zijn dat je sportbh helemaal doorweekt raakt, want de ademende stof voert vocht goed af. De zachte gewatteerde bandjes geven geen onplezierige druk op je schouders zodat je lekker vrij kunt bewegen. Kun je jezelf gelijk een schouderklopje geven omdat je het toch weer voor elkaar hebt gekregen vandaag!

Anita Air Control Sportbh

Zit als gegoten, of zoals ze in het Engels zeggen, like a glove. Dat kun je jezelf zomaar horen zeggen wanneer je de Anita Air Control Sportbh de eerste keer aantrekt. Deze vederlichte beugelloze sportbh voelt namelijk aan als een tweede huid. Sta dan ook niet gek te kijken als je hem helemaal vergeet uit te doen. Ook deze comfortabele sport bh is gemaakt van prettig en luchtdoorlatend materiaal wat bijdraagt aan dat lichte gevoel tijdens het dragen. Toch heeft ook deze sportbh heel wat in huis als het om ondersteuning gaat. De cups vallen als vanzelf precies passend om de borsten heen en ook van de zijkanten is er fijne support. Je voelt je zo prettig in deze sport bh dat je voor je het weet nog even een rondje extra loopt of toch nog even dat laatste sprintje pakt of die hele ingewikkelde yoga pose uitprobeert. 

 

Uiteraard hebben we bij sportbh.nl nog veel meer ultralichte en comfortabele sportbh’s. Check ze allemaal om de beste keuze te maken. Veel sportplezier!

 

Marchje
Marchje

Marchje werkt bij het team van Sportbh.nl Door haar eigen ervaringen bij het sporten weet ze dat het erg belangrijk is dat een sport-bh de juiste ondersteuning biedt en daarbij zelfvertrouwen geeft aan de vrouw bij het sporten. Haar betrokkenheid bij zowel het product als de klant maakt van Marchje niet alleen een waardevolle medewerker van Sportbh.nl, maar ook een goede adviseur voor klanten die om persoonlijk advies vragen voor de perfecte sportbeha voor hun eigen actieve leven. Marchje is goed op de hoogte van de trends, dat is belangrijk! Een sport-bh moet er natuurlijk naast het bieden van een goede ondersteuning ook zeker leuk uitzien! Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.