Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd

| Gratis verzending vanaf 75,-

Menu

De mooiste t-shirt bh

oktober 22, 2022 | Inspiratie

Een t-shirt dat nauw om het lijf sluit, vraagt om een goed passende bh in een mooie vorm die de juiste look biedt. In dit geval kies je voor een t-shirt bh. Een mooie voorgevormde bh met een gladde ronde vorm zonder tierlantijnen. 

BH’s met rouches, ribbeltjes en strikjes zijn fantastisch mooi en die draag je dan ook graag, maar als je je kleedt in een strak t-shirt is een heel andere bh geschikt: de zogenoemde t-shirt bh. Dit is in de meeste gevallen een voorgevormde bh zonder randjes en ruches, met gladde cups en een strakke belijning. Zoals bijvoorbeeld de Rebecca van Fantasie of de Basic Beauty van Wacoal

De cups hebben een dun laagje foam waardoor de vorm mooi rond is en een strakke uitstraling heeft. De borsten krijgen de juiste steun en de look is heel fraai. Hier zijn geen kanten randjes en rouches nodig om de bh z’n uitstraling te geven. Deze voorgevormde t-shirtbh heeft veelal een sportieve uitstraling en zit onder een t-shirt als gegoten. 

Voorgevormde bh past iedere vrouw

Sommige t-shirt bh’s zijn voorzien van beugels, andere niet. En er zijn ook push-up exemplaren verkrijgbaar. De pasvorm is altijd perfect. Zorg er dan ook voor dat je de juiste maat kiest. Of je nu grote of kleine borsten hebt en alles hier tussenin, een voorgevormde bh past iedere vrouw. Op die manier biedt een bh een perfecte look, onder welk kledingstuk je deze ook maar draagt. Maar met name onder strakke kledingstukken geeft de voorgevormde t-shirt bh een fraaie uitstraling. 

De t-shirt bh’s zijn er in alle mogelijke kleuren. Draag je deze onder een dun truitje of een wit t-shirt kies dan voor een wit exemplaar, een bh in een huidskleur of een rode voorgevormde bh. Vooral vrouwen met een donkerder huidskleur kunnen een rode bh dragen, deze schijnt minder door dan een wit exemplaar in verband met het contrast. Heb je een lichte huidskleur ga dan voor een zachte tint zoals lichtgrijs, witte of zachtroze zoals de Rosewood van Selma (Rosa Faia).

Kies in alle gevallen voor een exemplaar zonder tierlantijnen, met een zachte belijning en gladde cups met of zonder een laagje foam. Deze t-shirt bh’s vind je allemaal in de categorie voorgevormde bh’s

Alle aspecten van de t-shirt bh nog even op een rij

  • -met of zonder beugels
  • -voorgevormde cups met foamlaagje
  • -zachte belijning
  • -geen tierlantijntjes
  • -sportieve look
  • -gladde cups
  • -in wit, huidskleur, zachtroze of rood