Voel je mooi in de nieuwste Anita prothese bh 

Bij Sportbh.nl vind je niet alleen hippe sport bh’s voor kleine en grote maten, maar ook lingerie en bh’s voor specifieke situaties zoals zwangerschapsbh’s en ook prothese bh’s. Dit worden ook wel medische bh’s en postoperatieve bh’s genoemd. Dat klinkt misschien niet heel hip. Maar eigenlijk zijn alle prothese bh’s uit de Anita Care lijn die je bij Sportbh.nl kunt kopen erg mooi om te zien. Maar nog belangrijker, ze helpen bij het herstel na een operatie en zorgen ervoor dat jij comfortabel bent. 

Wat is een prothese bh?

Er zijn allerlei verschillende soorten medische bh’s. Zo zijn er postoperatieve bh’s die speciaal gemaakt zijn om voor de juiste compressie te zorgen, zodat je sneller herstelt. Een prothese bh is een bh die speciaal ontworpen is voor vrouwen die een borstoperatie hebben gehad. Of dit nou een amputatie of borstbesparende operatie is geweest, na de operatie is het natuurlijk anders om een bh te dragen.

In sommige gevallen zijn beide borsten geamputeerd, maar ook de amputatie van een borst of een deel ervan kan ervoor zorgen dat de borsten ongelijk zijn.

Een prothese bh heeft speciale cups met daarin een prothesezakje. Hierin kun je eenvoudig een prothese(s) plaatsen zodat de borsten gelijk zijn en het er mooi uitziet. Bij een goede prothese bh, zoals de Anita Care prothese bh, blijven  de protheses goed op hun plek zitten zodat jij zorgeloos je dag door kunt.

Prothese en andere postoperatieve bh’s zijn bovendien altijd gemaakt van heerlijk zachte materialen zodat het altijd comfortabel zit. Ook de pasvorm van de prothese bh is helemaal toegespitst op mensen na een borstoperatie. Zo sluit de prothese bh wat hoger aan, zijn ze meestal zonder beugel, terwijl ze wel voldoende steun geven en zijn zowel de schouderbandjes als de zijkanten van de prothese bh wat breder uitgevoerd. Ook dit zorgt voor extra ondersteuning.

Een mooie prothese bh

Wanneer je een operatie moet ondergaan aan je borsten kan dat heel ingrijpend zijn. Ook je veranderde uiterlijk kan je best onzeker maken. Bovendien wil je je na de operatie vaak geen patiënt meer voelen. Een bh die eruitziet als een medisch hulpstuk is dan wel het laatste waar je op zit te wachten. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig, want de prothese bh van Anita Care ziet er eigenlijk net zo uit als elke andere bh. Je hebt ze dan ook in allerlei verschillende soorten en maten. Van een lekker stoere, sportieve prothese bh zonder poespas, tot een sierlijke en vrouwelijke prothese bh met prachtig voile borduurwerk en strategisch geplaatste doorzichtige doorkijkjes. De trendy look van de Anita prothese bh doet overigens geen afbreuk aan het draagcomfort, want overal is rekening mee gehouden. 

De Anita Care Lynn en Anita Care Lotta nu ook in Jungle Green

In onze collectie vond je al verschillende trendy kleurtjes terug, maar nu kun je de populaire Anita Care Lynn en Lotta ook aanschaffen in een mooie smaragdgroene kleur, oftewel jungle green. De Anita Lynn is een sportieve prothese bh die een handige voorsluiting met rits heeft. Deze prothese bh is naadloos waardoor de bh niet aftekent onder een strak shirtje. Dankzij het zachte materiaal merk je bijna niet dat je hem draagt en dat is nou precies de bedoeling. Dit is een prothese bh die je ook kunt dragen als je lekker op de bank hangt.

De Anita Lotta draagt net zo lekker en is ideaal om dagelijks te dragen. Of je nou actief bent of iets minder actief, deze prothese bh biedt je voldoende ondersteuning. En je ziet er ook nog eens heel trendy uit. 

Marchje
Marchje

Marchje werkt bij het team van Sportbh.nl Door haar eigen ervaringen bij het sporten weet ze dat het erg belangrijk is dat een sport-bh de juiste ondersteuning biedt en daarbij zelfvertrouwen geeft aan de vrouw bij het sporten. Haar betrokkenheid bij zowel het product als de klant maakt van Marchje niet alleen een waardevolle medewerker van Sportbh.nl, maar ook een goede adviseur voor klanten die om persoonlijk advies vragen voor de perfecte sportbeha voor hun eigen actieve leven. Marchje is goed op de hoogte van de trends, dat is belangrijk! Een sport-bh moet er natuurlijk naast het bieden van een goede ondersteuning ook zeker leuk uitzien! Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.