Sportslip

Mix en Match een sport bh met sportslip voor een lage prijs! Sportslip kopen bij sportbh.nl. De Anita sportslips zijn in de kleuren zwart, antraciet, huidskleur verkrijgbaar. De sportslips zijn een perfecte combinatie met meerdere sport bh’s van Anita sport bh’s.

Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoond

Sportslip voor dames

De sportslips zijn gemaakt van huidsvriendelijk materiaal met aan de zijkanten inzetten van microvezel. Microvezel is bijzonder huidvriendelijk, ademend en onderhoudsarm. De Anita Active sportslips onderscheiden zich op optimaal draagcomfort en is vederlicht. De sportslips beschikken over een katoenen kruisje en voelt aan als een tweede huid. De sportslips zijn passende bij de Anita Active sport bh’s.

Anita Active Sportslip

De Anita Active serie bestaat uit de meest trendy sport bh’s met de perfecte pasvorm die gemaakt zijn van het beste materiaal. De sportslips van Anita Active zijn een ideale combinatie met de sport bh’s. De sport slip is gemaakt van moderne hightechvezel van polyester of polyamide. Het ademende materiaal houdt je huid droog tijdens sporten. De soepele stof voelt aan als je tweede huid!