Rosa Faia bh

De bestseller van Rosa Faia is de Selma voorgevormde bh met beugel. Verkrijgbaar vanaf cupmaat B tot en met cupmaat G. Het delicate kant op de schouderbandjes maakt de beugelbeha SELMA tot een vrouwelijke en elegante blikvanger.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bovendien geeft de zachte spacer bh het decolleté een royale halslijn in een zeer mooie vorm. Zelfs bij warme temperaturen blijft de beha licht en luchtig dankzij de ademende voorvorming in de bh. De voorgevormde bh in de kleur zwart markeert niet door het gladde oppervlak en zorgt voor een mooie, natuurlijke vorm. Passend zijn de shorty en tailleslip!

Rosa Faia Selma bh

De Selma bh is één van de bestsellers van Rosa Faia. Rosa Faia is een sublabel van het welbekende lingeriemerk in Nederland en Duitsland Anita lingerie. Sexy, vormende en modieuze lingerie, dat is waar Rosa Faia voor staat. Naast de sexy setjes heeft Rosa Faia ook veel standaard collecties in zwart, wit en huidskleur. Rosa Faia is gespecialiseerd in grote maten t/m cup J en maakt gebruik van een speciale snit waardoor grotere borsten ook mooi tot hun recht komen. Kenmerkende eigenschappen van Rosa Faia zijn een diep decolleté en smalle bandjes.

Rosa Faia BH met beugel

De bestseller van Rosa Faia is de Selma voorgevormde bh met beugel. Verkrijgbaar vanaf cupmaat B tot en met cupmaat G. Het delicate kant op de schouderbandjes maakt de beugelbeha SELMA tot een vrouwelijke en elegante blikvanger. Bovendien geeft de zachte spacer bh het decolleté een royale halslijn in een zeer mooie vorm. Zelfs bij warme temperaturen blijft de beha licht en luchtig dankzij de ademende voorvorming in de bh.