Sport bh hardlopen

Borsten bestaan uit vet- en bindweefsel, vocht en klieren. Borsten hebben geen spierweefsel die de bewegingen tijdens sporten zoals hardlopen kunnen opvangen.

Toont alle 22 resultaten

Sport bh kopen voor hardlopen

Daarnaast zitten borsten alleen vast aan de borstwand, waardoor ze super gevoelig zijn voor bewegingen tijdens intensieve work-outs. Gelukkig is er hier een oplossing voor bedacht; een high support sport bh van sportbh.nl.

Sport bh hardlopen voorsluiting

De Frontline sport bh van Anita is de één van de beste sportbeha’s met voorsluiting van het gerenommeerde merk Anita sport bh’s. Door de sportieve voorsluiting kun je de beha snel en gemakkelijk aan- en uit trekken voor en na het sporten. Naadloos gevormde cups geven je borsten optimale ondersteuning tijdens het sporten. Comfortabele, verstelbare schouderbandjes met klittenband geven deze sportbeha een ultra comfortabel gevoel.

Hardloop bh

Sporten kan zelden tot pijn en ongemak leiden, maar vooral voel je overbelasting van je nek en boven rug. Op langere termijn kan dit zelfs leiden tot schade aan het weefsel van je borsten. Dit geldt niet alleen voor vrouwen met een grotere cupmaat. Elke vrouw heeft specifieke ondersteuning nodig tijdens het sporten om onherstelbare schade te voorkomen.

Sport bh grote maten hardlopen

Vooral vrouwen met een grotere buste hebben veel last van gevoelige borsten tijdens hardlopen. Onze grote maten sport bh’s van Elomi sport, Anita Active en Freya Active zijn uitermate geschikt voor vrouwen met een grotere cupmaat.

Sportbeha hardlopen

Bijvoorbeeld de prestatiegerichte Anita Extreme Control Python is de wannahave van de nieuwe Anita sport bh collectie. Driedelige genaaide cups met zijwaarts ingezette steunstrook geven de borst tot in grote cups een mooie vrouwelijke vorm en betrouwbare steun. De combinatie van genaaide cups en de naadloos gevormde binnenzijde van de cups is onovertroffen. De python is tot in cup H verkrijgbaar in onze shop!

Sport bh hardlopen grote maat

Naast Anita Active biedt sportbh.nl ook nog de Elomi Energise sport bh’s aan. De Energise sport bh met beugel maakt gebruik van unieke niet-compressietechnologie en biedt met zijn voorgevormde binnencup, unieke vormgeving en ongeëvenaarde ondersteuning tijdens het sporten. De Elomi Energise bestaat uit vierdelige cups met zijsteun.

Waar moet ik opletten tijdens de aankoop van een sport bh?

Bekijk voor het kopen van een sport bh voor welke sport (intensiteit) je de sport bh gaat kopen. Een intensieve sport zoals paardrijden met een hoge bounceratio tijdens het paardrijden heeft een Extreme Control sport bh nodig. Een sport met weinig intensiteit zoals pilates of yoga kan gerust een trendy Anita Air Control geel-antraciet dragen.

Bekijk ook gerust eens onze andere merken zoals Freya Active, Shock Absorber en Elomi sport.