Toont alle 8 resultaten

Sorteen Op:
 • Nieuw
 • Prijs
 • Naam
 • Balconette BH

  • Gratis bezorgen en ruilen
  • Deskundig advies over pasvorm, comfort, kwaliteit en duurzaamheid.
  • Alle cupmaten A t/m K
  • Uitgebreid aanbod van sport bh’s en grote maten lingerie.

  Omtrek -

  Cup -

  Model BH -

  Merken -

  Beugels -

  Support -

  Decolleté -

  Padding -

  Rugsluiting -

  Kleuren -

  54.90

  Balconette BH

  54.90
  54.90

  Balconette BH

  56.95

  Balconette BH

  56.95

  Balconette BH

  53.95

  Balconette BH

  53.95

  Balconette BH

  53.95

  Balconette

  Een balconette BH voor mooie pasvorm en ondersteuning. Ook balconette BH’s koop je bij Sportbh.nl! Voor 22:00u besteld? Morgen bezorgd.

  Wat is een balconette BH?

  De balconette bh is een bh-vorm waarin de cups wat lager zijn uitgesneden. Ook zijn de schouderbandjes iets breder gezet. Dit maakt de balconette bh uitermate geschikt voor onder een laag uitgesneden top. Ga jij voor een vrouwelijke look en wil je niet dat je bh zichtbaar is? Kies dan voor de balconette.

  De balconette is voor elk figuur
  De balconette is een vorm die zowel voor kleine als grote cupmaten geschikt is. Waar een plunge bh een laag uitgesneden middenstuk heeft, heeft de balconette wel een middenstuk voor extra steun. Ze komt vaak met beugels voor de beste ondersteuning. De cups geven van onderaf steun, hiermee geeft een balconette bh een subtiele lift.

  Balconette push up BH

  Een balconette bh bedekt de helft of driekwart van de borsten. Dit varieert per model. Kies de perfecte balconette bh die aansluit op jouw stijl. Ook zijn er balconette bh´s met push up pads. Draag je vaker laag uitgesneden halslijnen? Dan wordt de balconette je nieuwe favoriet! Kies voor een van de merken zoals Anita Lingerie, Anita Maternity, Freya lingerie of Fantasie Lingerie.

  Voordelen van een balconette bh
  De balconette heeft de combinatie van laag uitgesneden cups met bandjes die breder zijn gezet. Zo is ze heel geschikt voor de lage halslijn. De steun komt van de onderste helft van de bh waardoor het een natuurlijk liftend effect heeft.