Bestellen en Verzenden

Bestellen en Verzenden bij sportbh.nl

Voor verzending werkt sportbh.nl samen met haar partner PostNL pakketservice. Bezorging vindt plaats aan de deur of brievenbus. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je ontvangt een luxe verzenddoos waardoor je producten van topkwaliteit blijven tijdens het leveren van het product. Via PostNL ontvang je een track and trace code zodra de bestelling is verzonden.

Waar kan ik mijn bestelling laten bezorgen?

sportbh.nl verzendt standaard naar alle bestemmingen binnen Nederland, België en Duitsland. Verzending naar overige landen in de EU kan aangevraagd worden. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. sportbh.nl verzendt geen pakketten naar landen buiten de EU. Je kunt zelf het bezorgadres bepalen. Ben je overdag niet thuis, dan kan je er voor kiezen het pakketje op het werk te laten afleveren. Het pakketje wordt onder de naam van sportbh.nl verstuurd.

Wat zijn de verzendkosten per bestelling?

Standaard verzendkosten bedragen bij sportbh.nl slechts €6,95. Bestellingen boven de €75,- verzenden wij gratis, dit geldt ook voor alle bestellingen uit België. Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer je je bestelling ontvangt, hangt af van de levertijd van je bestelling. De levertijd wordt bij sportbh.nl bij een artikel altijd bij de maatkeuze vermeld op de productpagina. Staat er niks dan is het artikel direct leverbaar. Bestel je op werkdagen vóór 17.00 uur, dan versturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag. Bestel je ná 17.00 uur, dan versturen we jouw bestelling de volgende werkdag. Bestel je in het weekend, dan kan je je pakketje op maandag verwachten. Als een langere levertijd staat vermeld – bijvoorbeeld van 1 week of 2–3 weken – dan duurt de verzending langer. We verzenden je volledige bestelling (dus ook de artikelen zonder levertijd) pas wanneer deze helemaal compleet is. Let hier dus goed op bij je bestelling. Houd ook rekening met mogelijk langere levertijden en afwijkende bezorgtijden van PostNL pakketservice rondom feestdagen. Je ontvangt een Track & Trace code per e-mail en je wordt op de hoogte gehouden van jouw pakketje.

Ik ben op het moment van de bezorging even niet thuis

De bestelling van sportbh.nl wordt bij jouw bezorgadres, maar er is niemand aanwezig, dan wordt het bij de buren gebracht. Als we het pakketje door PostNL niet afgeleverd kan worden bij buren wordt jouw pakketje naar een PostNL-locatie gebracht. Vergeet bij het ophalen je legitimatie niet.