In de zomer- en nazomer draag je graag je witte t-shirt. Het houd je koel, staat fraai en laat je zomerkleurtje ook nog eens mooi uitkomen. Bovendien is het witte t-shirt een klassieker als het gaat om goed gekleed voor de dag komen. Een wit t-shirt en een toffe jeans doen het altijd goed. Besteed dan wel even aandacht aan de bh die je eronder draagt om deze outfit te vervolmaken.     Er zijn jaren geweest dat je zonder bh prima op pad kon. En nog zijn er vrouwen die erbij zweren. Vrijheid blijheid, nietwaar. De meerderheid van de vrouwen kiest er echter tegenwoordig voor om dagelijks een bh te dragen, en dat is niet zonder reden. Bh’s ondersteunen je borsten, of ze nu zwaar zijn of niet, groot of klein. Die ondersteuning is nodig om je schouders en rug te ontzien. Dat is natuurlijk vooral aan de orde als je grotere borsten hebt, en onderschat dit niet.  Je spieren worden naarmate je ouder wordt ook nog eens slapper. Check je bovenarmen maar eens, maar zeker ook je borsten. De boel gaat gewoon meer hangen. Heel normaal, niets mis mee, maar zeg nou zelf; een bh die de borsten goed ondersteunt en daarmee een beetje lift, is dan zo gek niet. Ook als je jonger bent. Op deze manier kan een bh je uitstraling upgraden. Je staat er met een goed passende bh toch anders bij. 

Zelfverzekerd: goede pasvorm en fraai uiterlijk 

Wij vrouwen weten dat we onder een dikke trui veel kunnen verstoppen. Met een bloesje lukt dat ook nog wel, maar als het weer het toelaat en we gaan in een goed sluitend t-shirt de deur uit, dan moet je er toch niet aan denken dat het daaronder niet goed op orde is.  Dit is het moment om te kiezen voor een goed passende bh met een mooi vorm. Niet dat jouw vormen niet in orde zijn, maar je voelt je toch meer zelfverzekerd als een bh lekker zit (je voelt ‘m niet), goed past (je voelt ‘m niet) en je lichaam op z’n mooist toont (je voelt het en je weet het).  Dan hebben we het nog niet eens over het uiterlijk van die bh gehad, wat dat kan ook een duit in het zakje doen als we de nadruk leggen op die zelfverzekerdheid en je goed voelen. Een bh met frivool kant of juist minimalistisch uitgevoerd in een fraaie stof of kleur. Het is aan jou daar een eigen keuze in te maken. 

Bh biedt vrouwelijkheid en schoonheid

Met andere woorden; een bh is niet zomaar een kledingstuk dat ver weggestopt zit onder welke outfit dan ook. Een bh is een kledingstuk dat de betekenis van ondergoed ver overstijgt. Icoon Madonna droeg bh’s niet voor niets een tijd lang over haar kleding heen. Ze mogen gezien worden. Onder meer als een teken van vrouwelijkheid en schoonheid.  Dat jij een bh onder je kleding draagt, doet daar niets aan af. Sterker nog; je hebt de beste bh nodig die je maar kunt bedenken en als je een t-shirt draagt dat mooi op je lijf aansluit is dat misschien nog wel meer aan de orde. Kies in dit geval een naadloze bh met gladde en/of voorgevormde cups. Dat geeft de mooiste lijnen.  Ook speelt de kleur een rol, vooral als je een wit t-shirt draagt. Een huidkleurige bh doet het prima als deze goed aansluit bij de eigen huidskleur. Lichtgrijs of zachtroze kan ook, en rood blijkt ook prima onder een wit-t-shirt te kunnen. Vooral bij vrouwen met een donkerder huidskleur.  Dus, ga voor de volgende bh: -naadloos -gladde cups -voorgevormde cups -lichte nude kleuren -rood, roze of grijs