Iedereen met een kleine of juist een grotere maat heeft wel eens een ‘one size fits all’ item gepast en ervaren dat dit dus niet altijd het geval is. Volgens de geweldige mensen achter het merk Panache is dit zelfs grote onzin en moet je er als ontwerpers gewoon voor zorgen dat je voor iedereen een perfect passende sport bh creëert. En dat is dan ook precies wat ze gedaan hebben. En hoe!

Panache sport bh; voor elke borst een sport bh die past

Zoals je hierboven al kon lezen maken ze bij Panache sport bh’s voor elke cupmaat, van klein tot groot. Maar met name de dames die op zoek zijn naar een sport bh voor grote maten zijn helemaal verkocht zodra ze Panache eenmaal hebben gedragen. Van 70D tot 80G, allemaal lopen ze weg met deze fijne bh’s. Inmiddels staat Panache dan ook wel bekend als leverancier voor dames met een flinke cup, al hebben ze ook sport bh’s voor de kleine maten in hun collectie. Door hun expertise weten ze precies hoe ze sport bh’s moeten maken die awards binnen slepen

Panache maakt de meest comfortabele sport bh

Als je lekker aan het sporten bent wil je niet afgeleid worden door stekende bh beugels, schurende stofjes of het gevoel dat je niet kunt ademen omdat je sport bh zo strak zit. Dat vinden ze bij Panache nou ook. Daarom zijn de voering en de cups naadloos en ultrazacht terwijl de stof toch goed blijft ademen. Hierdoor heb je helemaal geen last van schuren en schaven en kun je je lekker in het zweet werken zonder kletsnat rond te lopen. Veel dames kiezen het liefst voor een (sport) bh zonder beugel omdat ze die beugel maar oncomfortabel vinden, maar vooral wanneer je wel wat extra ondersteuning nodig hebben kan die beugel net dat beetje extra bieden. Bij de beugel sport bh van Panache hoef jij je niet zorgen te maken over een beugel die vervelend in je zij prikt. Door de beugel in siliconen te verpakken voel je haast niet eens dat er een beugel zit. 

Nooit meer een uni-boob met een Panache sport bh

Als je veel ondersteuning nodig hebt omdat je een intense sport beoefent kom je al gauw uit op een stevige sport bh. Veel sport bh’s bestaan echter uit één stuk waardoor je borsten zowel tegen elkaar als tegen de borstkas aangedrukt worden waardoor je borsten eigenlijk meer op een borstpartij lijken. Het werkt misschien wel, maar is esthetisch vaak niet wat je wilt. Het woord Panache betekent zwier oftewel elegantie, dat ze het comfort en de functie van de sport bh minstens zo belangrijk vinden als de esthetiek is misschien niet zo gek. Hun award winnende ontwerp bestaat dan ook uit een Panache sport bh waarbij iedere borst afzonderlijke steun ontvangt, zonder deze te pletten. Zo kun jij aangenaam sporten, terwijl je borsten er ook nog eens ontzettend vrouwelijk en mooi uit zien.

Op de bank in je Panache sport bh zonder beugel

Klinkt wat gek misschien, maar een Panache sport bh hoef je niet alleen te dragen tijdens het sporten. Want waarom zou je je alleen tot die momenten beperken, als je sport bh ook op andere momenten heel comfortabel draagt. Met een Panache sport bh zonder beugel zit je namelijk net zo lekker op de bank te Netflixen als op je spinningfiets te zweten. Vooral wanneer je een grotere cupmaat hebt kan een goede sport bh ook een uitkomst zijn wanneer je actief bezig bent met andere activiteiten zoals tuinieren, klussen of schoonmaken.