Sport bh high support

In de online shop van sportbh.nl vind je een grote keuze aan modieuze high support sport bh’s in verschillende kleuren, met of zonder beugel, met een vrije rug en verschillende sluitingen (racerback voor high support).

Resultaat 1–24 van de 31 resultaten wordt getoond

High support sport bh kopen

De onderhoudsvriendelijke high-impact sportbeha’s van sportbh.nl zijn altijd een goede keuze door de high quality microvezel stof. De high support bh’s geven een goede compressie, maar zonder harnas-achtig gevoel.

High support sport bh advies

De Anita Dynamix sport bh in de kleuren zwart, grijs, pauwblauw & antraciet en pool blue zijn echte powerhouses van het merk Anita Active. De cups zijn naadloos gevormd en de ademende X-Back zorgt voor voldoende steun. Een dynamisch Powerpakket!

De Anita Extreme control sport bh in de kleuren zwart, python, wit, huidskleur en grijs is een prestatiegerichte high support sportbeha. Driedelige genaaide cups met zijwaarts ingezette steunstrook geven de borst tot in grote cups een mooie vrouwelijke vorm en betrouwbare steun. De driedelige buiten cups geven een zijwaartse steun en tot 78% minder bounce met sporten.

De Shock Absorber Ultimate Run sport bh voor dames is een ondersteunende sport bh. De bh is specifiek ontworpen voor hardloopsters. De Ultimate Run BH van Shock Absorber vermindert bounce tot 78% en het zachte, naadloze binnenwerk gaat wrijving en schuurplekken tegen. De extra stevige ondersteuning dankzij het Infinity-8-systeem is gemaakt voor intensieve sporten met een hoge belasting zoals hardlopen, paardrijden en andere intensieve belastingen.

De bekroonde en award-winning Panache sport bh is één van de beste sportbh’s die maximale ondersteuning, comfort en stabiliteit biedt. Vrouwen met elke borstomvang kunnen elk bedenkbare sport beoefenen met een Panache sport bh met beugelvoorgevormde sportbeha of zonder beugel. Je kan ook de Panache sportbeha combineren met een fancy sportslip van Panache Sport.

Sport bh met high support

Sportbeha’s met high support zijn van essentieel belang voor work-outs met hoge belasting, zoals hardlopen, paardrijden, boksen, fitness, handbal, etc. Aangezien vrouwen met een grote cup maat vaak meer ondersteuning nodig hebben tijdens intensieve sportactiviteiten is een high support sport bh nog belangrijker. De high support bh’s zorgen voor een gerieflijk gevoel met zachte bandjes die niet strak zitten of oncomfortabel zitten door de intensieve work-outs.

Hoe vind je de perfecte high support sportbeha?

Een sportbeha dient goed aan te sluiten op jouw lichaam, daarnaast is er goede compressie nodig zodat de sport bh comfortabel en stevig aanvoelt. Het materiaal van de sportbeha dient prettig glad op de huid te liggen, ademend en dient snel te drogen zijn. De mate van support is afhankelijk van de work-out, de borstomvang en de cups. Het is belangrijk dat de borsten goed gefixeerd zijn en niet constant in beweging zijn. Dit is de enige manier om ongemak of afleiding tijdens het sporten en mogelijke rugpijn te voorkomen.

High support sportbeha

Sportbeha’s met high support (ondersteuning) bieden extra sterke ondersteuning bij intensieve, inspannende sporten zoals hardlopen, boksen, crosstraining, paardrijden, fitness, basketbal, voetbal, aerobics, etc. De bijzonder strakke pasvorm van de sport bh, met of zonder vulling, is perfect voor een hoge intensiteit van sporten. De high support sport bh’s sportbh.nl zijn ook geschikt voor vrouwen met een grotere cupmaat: D, E, F, G, H en daarbuiten.