Shock absorber

Shock Absorber sport beha’s zijn ontworpen met snel drogende materialen, deze elimineren wrijving op belangrijke delen die zorgen voor behoud van lichaamstemperatuur tijdens elke oefening. De materialen van de Shock Absorber sport bh zijn gemaakt van duurzame, slijtvaste stoffen welke stof pluizen minimaliseren.

Enig resultaat

Shock Absorber sport bh

De levensduur van de Shock Absorber sportbeha ziet er hierdoor langer goed uit. Daarnaast hebben de sportbeha’s een vochtregulerend effect die zweet van het lichaam houdt, zodat je huid droog en comfortabel aanvoelt tijdens een work-out. Tot slot zijn de sport bh’s van ademend materiaal waardoor er een optimale luchtcirculatie plaatsvindt.

Shock Absorber Ultimate Run sport bh

De Shock Absorber Ultimate Run sport bh voor dames is een ondersteunende sport bh. De bh is specifiek ontworpen voor hardloopsters. De Ultimate Run BH vermindert bounce tot 78% en het zachte, naadloze binnenwerk gaat wrijving en schuurplekken tegen. De extra stevige ondersteuning dankzij het Infinity-8-systeem is gemaakt voor intensieve sporten met een hoge belasting zoals hardlopen, paardrijden en andere intensieve belastingen. De ademende cups van de Shock Absorber Ultimate Run zorgen voor een extra ademend gevoel tijdens sporten. De racerback optie is ideaal voor vrouwen die liever een haaksluiting willen.

De kracht van het merk Shock Absorber

De universiteit van Portsmouth heeft aangetoond dat de Shock Absorber sportbeha de stuitering van de borsten dubbel zo goed opvangt als bij een normale beha het geval is. Het is hierdoor ook bewezen dat het dragen van een Shock Absorber sportbeha de borstbeweging reduceert tot maar liefst 78%.

Shock Absorber Ultimate Run Bra Padded

De Ultimate Run Sport bh van Shock Absorber is een voorgevormde sport bh met extra high support zonder beugels. Door het Infinity 8-systeem beleef je een optimaal draagcomfort, vooral tijdens intensieve sporten zoals hardlopen en andere intensieve sporten met een hoge belasting.

De Ultimate Run sport bh in Padded vorm heeft een vrouwelijke look dankzij de kleurrijke onderborstband. De ademende cups zorgen voor een extra vrouwelijke look. De Ultimate Run kan ook gedragen worden als racerback met gekruisde rugsluiting. Het Dry Action-materiaal houdt de huid aangenaam koel en droog tijdens sporten.

Shock Absorber Active Multi Sports Support

De Shock Absorber Support bh voor dames is een comfortabele sportbeha die voor meerdere sporten geschikt is. De Active Multi Sports Support bh is een crop top ontwerp met geïntegreerde sport bh ondersteuning. Racer back voor extra ondersteuning met haaksluiting is ideaal voor sporten met hoge intensiteit. De gevoerde en verstelbare bandjes zorgen voor extra comfort tijden sporten en natuurlijk extra stevigheid!

Shock Absorber Active D+ Classic Support

Onze Active D+ Classic Support sportbeha’s van de D t/m H cups bieden extreme ondersteuning voor vrouwen met een grotere cupmaat. sportbh.nl biedt sportbeha’s tot de H cup aan, waardoor wij een uniek assortiment hebben in de sportbeha markt. De sportbeha biedt een volledige dekking met vleiende ronde vorm voor vrouwen met een grotere cup. De zachte en brede onderband zorgt voor ademend vermogen.

Naast Shock Absorber heeft sportbh.nl ook de merken Anita Active, Freya sport bh’s en Elomi Sport in het assortiment. Ook kan je bij ons terecht voor kwalitatief goede sportleggings.