Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd

| Gratis verzending vanaf 75,-

Menu

Shock Absorber is de ultieme sport bh

april 22, 2022 | Collecties

Shock Absorber

Iedereen die denkt dat de perfecte sport bh niet bestaat heeft overduidelijk nog nooit van het merk Shock Absorber gehoord. Dat dit merk de ene na de andere award binnen sleept voor hun innovatieve designs is niet zo heel vreemd, want iedereen loopt weg met hun trendy en bovenal perfect ondersteunende sport bh’s. Letterlijk! Wat hardlopen met een Shock Absorber sport bh is een compleet nieuwe ervaring!

Shock Absorber bh

De Shock Absorber bh is niet zomaar een sport bh. Deze bh’s zijn ontworpen om jouw borsten de juiste ondersteuning te bieden, welke sport je ook beoefend, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen terwijl je comfortabel sport. Daarbij baseren de designers van Shock Absorber op de wetenschap. Al in 1994 verdiepten wetenschappers van de universiteit van Edinburgh zich in het effect van sporten zonder juiste ondersteuning op het vrouwelijk lichaam om vervolgens de high support sport bh te ontwerpen. Ook hebben ze uitgebreid onderzoek gedaan naar de bewegingen van borsten tijdens diverse sportieve activiteiten, om hier zo goed mogelijk op in te kunnen spelen. Met als resultaat een sport bh die over de jaren heen steeds verder geperfectioneerd is; de Shock Absorber bh!

High Support sport bh én Extreme support sport bh van Shock Absorber

Een merk dat zich Shock Absorber noemt heeft natuurlijk wel iets waar te maken. Een kleine zoektocht langs de reviews van dit merk leert je al gauw dat ze dat ook zeker doen. De Shock Absorber sport bh vermindert het bouncen van de borsten met maar liefst 78%. En dat ook nog eens in een heel hip en aantrekkelijk jasje! Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de Shock Absorber Active Shape Support met zijn sexy v-hals, voorgevormde cups en subtiele kleurdetails. Daar wil je echt wel in gezien worden! Ook als je een hoofd als een tomaat hebt.

Shock Absorber bh voor elke sport

 Door hun uitgebreide kennis en expertise weten de ontwerpers van Shock Absorber precies wat er per sport nodig is om jouw borsten perfect op hun plek te houden. Je kunt dan ook het beste een Shock Absorber uitkiezen die zowel bij jouw lichaam, als jouw sport past. Shock Absorber heeft namelijk een speciale lijn voor hardloopsters; de Shock Absorber Ultimate Run, die er overigens ook in een padded variant is voor de dames die iets minder hebben om de cups mee op te vullen. Heb je advies nodig welke Shock Absorber het beste past bij jouw sport? Bij sportbh.nl denken we graag met je mee.

Shock Absorber voor grote maten

Dat je vooral wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken wanneer je cup een maatje groter is weten ze ook bij Shock Absorber. Vooral dames met een gevulde boezem kunnen tijdens het sporten last hebben van hun borsten, doordat ze teveel bewegen, wat niet alleen ongemakkelijk is maar ook pijnlijk kan zijn. Speciaal voor dames met rondingen maakte Shock Absorber daarom de Shock Absorber Active D +. Alle ellendige dingen die je ooit hebt ervaren tijdens het sporten met een grote cupmaat weten ze met deze inventieve sport bh te voorkomen. Allereerst geniet je natuurlijk van de ultieme ondersteuning waardoor je ongestoord kunt sporten. Maar door het mooie model zit de sport bh ook nog eens als gegoten en omarmt hij je vrouwelijke vormen, zodat jij je nog zekerder voelt over jezelf. Vergeet snijdende schouderbandjes, of schurende stoffen. Deze sport bh wil je dragen!