Meer zelfvertrouwen dankzij goed passende sportbh

Een sportbh draag je om te voorkomen dat je borsten op en neer bewegen tijdens het sporten of tijdens het verrichten van zwaar werk. Daarnaast bepaalt een bh bepaalt voor een groot deel je postuur. Als het met beide goed zit, is dat goed voor je zelfvertrouwen.  

Een rondje hardlopen met schuddende borsten voelt niet goed. Dat kan zelfs pijn doen. Daar bovenop komt nog het feit dat je je daar helemaal niet comfortabel bij voelt. Voor een potje tennissen geldt hetzelfde en wat dacht je van padel spelen of kickboksen. 

Op de werkvloer is het niet anders. Wie in een magazijn werkt, bij een verhuisbedrijf of in de zorg kan met veel bewegen en zwaar tilwerk te maken krijgen. Ook dan is het heel oncomfortabel om te werken terwijl de borsten vrijuit bewegen. Het is ook geen fraai gezicht. 

Bouncen van de borsten verminderen

Trek je daarentegen een goed passende sportbh aan, dan fixeer je je borsten op een veilige en comfortabele manier. Met een sportbh kan het zogenoemde ‘bouncen’ tot wel meer dan 75 procent worden verminderd. Bovendien voel je je er beter bij omdat je hele postuur verandert. Met andere woorden: je zelfvertrouwen krijgt een boost. 

Hierbij ligt wel de nadruk op ‘een goed passende’ sportbh. Uit onderzoek blijkt namelijk dat slechts 12 procent van het aantal vrouwen dat een sportbh draagt, een goed passende bh aan heeft. Daar is dus nog wel heel wat te winnen. 

Geen afzakkende bandjes en knellende beugels

Draag je namelijk een sportbh in een verkeerde maat dan krijg je nog niet het resultaat dat je voor ogen hebt. Denk aan afzakkende bandjes, knellende beugels, ruimte in een cup en ga zo maar door. Dat is niet wat je wilt. Check daarom heel goed welke maat je hebt. Dat is door middel van de aangeboden maattabel goed te berekenen. Doe dat nauwkeurig, desnoods samen met iemand, en bestel online de perfect passende sportbh. 

Natuurlijk kies je voor een sportbh die je mooi vindt en die past bij jouw voorkeuren. Denk aan een achter- of voorsluiting of een racerbacksluiting. Een sportbh met beugels of zonder beugels. Een sportbh met vulling en ga zo maar door. Er zijn heel veel verschillende uitvoeringen en modellen online verkrijgbaar bij sportbh.nl