In de sportschool lijkt het misschien alsof iedereen alleen maar met zichzelf bezig is (en voor sommige mensen is dat ook echt zo) maar het is toch ook echt wel een plek om je ogen goed de kost te geven en zelf ook bekeken te worden. En ook al zeggen veel mensen dat flirten in de sportschool not done is, toch willen we er allemaal wel zo appetijtelijk mogelijk uitzien. Nou zijn de sportbh’s in onze collectie sowieso al heel trendy en stijlvol. Maar als je net iets extra’s wilt kun je ook kiezen voor een push up sport bh

Lekker gevuld; de push up sport bh

Een push up sport bh is een sport bh met vulling. De cups van deze sport bh’s zijn opgevuld met zachte kussentjes die we ook wel pads noemen. Deze handige pads zorgen ervoor dat je niet met zo’n vervelende zweetstreep onder je borsten blijft zitten, en tegelijkertijd geven ze je borsten goede ondersteuning en net dat beetje extra lift waardoor je borsten nog beter uit de verf komen. Handig voordeel, ze zitten ook nog eens heel lekker!

Onder een shirtje of in de schijnwerpers?

De push up sport bh draag je heel goed onder een nauw sluitend sportshirtje. Door de zachte padding tekent deze sport bh namelijk helemaal niet af en benadruk je op die manier je rondingen. Maar het mooie push up effect komt nog beter naar voren als je de sport bh gewoon als top draagt. Daar zijn ze met hun flitsende designs ook helemaal voor ontworpen. En zeg nou zelf, een pracht van een push up sport bh zoals de Freya Active Sonic Navy Spice wil je toch ook niet verstoppen? Zo’n sport bh leent zich uitstekend om te showen. Je hoeft echter niet bang te zijn dat je meer laat zien dan je wilt, want de vulling bedekt je tepels zodat die onzichtbaar blijven, of het nou warm is of koud.

Geen bouncende borsten met een push up sport bh

De belangrijkste reden om een sport bh te dragen blijft natuurlijk een goede ondersteuning. Ook al duwt de push up sport bh je borsten wat omhoog, je levert daarmee niets in aan support. Sterker nog, doordat de push up sport bh vaak voorgevormd is en een beugel heeft geeft hij juist extra ondersteuning en is daarmee geschikt voor high intensity sporten. Doordat het ontwerp vaak ook wat breder is heb je daarbij niet alleen ondersteuning aan de onderkant, maar ook aan de zijkanten.

De push up sport bh is voor grote maten én kleine maten

Wanneer je een kleine cupmaat hebt en je boezem graag iets voller wil doen lijken dan is een push up sport bh een hele goede manier om dat te doen terwijl je tegelijkertijd geniet van het comfort en de goede ondersteuning. Maar ook wanneer je juist een grotere maat hebt kan een push up sport bh heel goed bij je passen. De voorgevormde sport bh behoudt namelijk de natuurlijke rondingen van je boezem, terwijl sport bh’s die niet voorgevormd zijn ze soms juist wat plat kunnen drukken, vooral als het een high support sport bh is. Met een push up sport bh zoals de Panache sport bh voel jij je zelfverzekerd omdat je borsten stevig op hun plek blijven zitten tijdens het sporten en er tegelijkertijd extreem sexy en vrouwelijk uitzien. 

Voel je goed en zelfverzekerd met een sport bh

Of je nou in de sportschool sport of gewoon thuis met een hoofd als een tomaat aan een les meedoet; het belangrijkste is natuurlijk dat jij je goed voelt in je sport bh, of dat nou een push up sport bh is of niet. Als jij vindt dat je er mooi uitziet in je sportoutfit motiveert je dat ook sneller om hem aan te trekken en lekker fit te blijven. En laten we eerlijk zijn, zo’n sexy push up sport bh staat natuurlijk wel extra hot. Handig als je een sportief kiekje wilt delen op je Insta.