Helemaal hip in de sportschool met deze sport bh’s

In de zomer kunnen de temperaturen flink oplopen. Dat maakt van sporten soms een flinke uitdaging, want het zweet gutst dan al snel over je lijf. Het liefst wil je dan zo min mogelijk kleding dragen, of kleding die goed ademt. Gelukkig zijn de meeste sportbh’s zo mooi ontworpen dat je die ook uitstekend kunt dragen zonder sporttop erboven. Met welke sportbh steel jij deze zomer de show?

Mono Print Sport BH van Panache

Een dierenprintje, maar dan lekker abstract! Dat is de Panache sport bh met hippe mono print. Deze sport bh heeft geen beugel, maar je hoeft niet bang te zijn voor borsten die gaan bouncen, want dankzij de stevige binnencups en een slimme pasvorm blijft alles goed op zijn plek, zonder dat het oncomfortabel is. Heb je nog wat extra’s nodig, dan geeft de racerback optie nog meer ondersteuning. Perfect voor tijdens die HIT waarbij je tot het uiterste gaat! Deze beestachtig gave sport bh is beschikbaar in kleine maatjes, maar ook in extra groot, zoals je van Panache gewend bent. 

Anita Extreme Control Sport BH

Deze sportbh van Anita is opgewassen tegen de meest intense sportactiviteiten, en ziet er ook nog eens heel charmant uit. Dankzij de ronde accenten op de sport bh, komen jouw rondingen nog beter uit de verf. Of je nou op de trappers staat tijdens je spinningles of jezelf in allerlei bochten wringt tijdens een uitdagende yoga sessie, met deze sport bh zie je er sowieso goed uit. 

Elomi Energise Sport BH

Deze sport bh van Elomi draagt de poëtische naam Stormy Haze. Dat klinkt sexy en een tikkeltje stoer, en dat is ook precies wat deze sport bh is. Wanneer je een grotere cup maat hebt, ben je misschien geneigd dit te verbergen tijdens het sporten, maar een Elomi sport bh nodigt juist uit om te laten zien wat voor moois je in huis hebt. En terecht!

Freya Active Galactic

Deze super zachte sport bh van Freya Active sleept je door de pittigste work-outs heen en laat je er ondertussen oogverblindend goed uit zien. Combineer deze sport bh met de bijpassende short op de hete dagen of de sportlegging op de frissere dagen, om de look helemaal compleet te maken.

Shock Absorber Ultimate Run

Een rondje hardlopen op een zomerse dag wordt een makkie met de Shock Absorber Ultimate Run sport bh. Deze heerlijk zachte sport bh helpt jou je persoonlijke record te verbreken. En wil je juist een stukje rennen als het al wat afgekoeld is, en de schemering invalt? Met de reflecterende details op deze sport bh blijf jij zichtbaar in het verkeer. 

Marchje
Marchje

Marchje werkt bij het team van Sportbh.nl Door haar eigen ervaringen bij het sporten weet ze dat het erg belangrijk is dat een sport-bh de juiste ondersteuning biedt en daarbij zelfvertrouwen geeft aan de vrouw bij het sporten. Haar betrokkenheid bij zowel het product als de klant maakt van Marchje niet alleen een waardevolle medewerker van Sportbh.nl, maar ook een goede adviseur voor klanten die om persoonlijk advies vragen voor de perfecte sportbeha voor hun eigen actieve leven. Marchje is goed op de hoogte van de trends, dat is belangrijk! Een sport-bh moet er natuurlijk naast het bieden van een goede ondersteuning ook zeker leuk uitzien! Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.