Nadia- PANACHE non wired – CRANBERRY

GETEST DOOR Nadia

“Een goede sport bh is heel belangrijk, vooral bij paardrijden”

Leeftijd: 38

Sport: Paardrijden

Cup maat: 75D

Nadia test:  De Panache Non Wired Sports Bra – Cranberry

Over de Panache Non Wired: De ultieme sportbeha die maximale ondersteuning, comfort en stabiliteit biedt, waardoor vrouwen van elke omvang kunnen deelnemen aan elke sport op elk niveau.

Nadia geeft de Panache Non Wired **** vier bh’tjes

Pluspunten: Goede ondersteuning, Comfortabele pasvorm, Stevig en dik materiaal

Minpunten: Sluit alleen perfect aan in racerback

“Paarden zijn echt mijn passie. Dat zit al van jongs af aan in mijn bloed. Ik ben paardentrainer en ik verkoop Spaanse paarden. Ik vind het geweldig om Iberische paarden te introduceren en promoten in Nederland. Dagelijks train ik zo’n acht tot tien paarden. Je brengt dan heel wat uren op een paardenrug door. Daarbij is een goede sport bh echt onmisbaar. Ik draag die sport bh bovendien de hele dag. Dat is dus echt wel iets anders dan een sport bh die je tijdens een uurtje fitness in de sportschool draagt. Een sport bh is dan ook een van de belangrijkste onderdelen van je outfit als je paardrijdt.


Vooral wanneer je vrij zware borsten hebt kan je bij het dragen van een verkeerde sport bh echt blessures krijgen. Je nek vangt dan constant de schokken op van draf en galop. Ook is een goede sport bh heel belangrijk om je houding te corrigeren. Draag je bijvoorbeeld alleen een sporttop, dan ga je toch anders in je schouders hangen, met nekklachten als gevolg. Ik krijg daar bovendien enorm hoofdpijn van. De kwaliteit van een sport bh heeft dus echt invloed op mijn dagelijkse activiteiten.


Ik heb allerlei merken uitgeprobeerd, waarvan sommigen wel honderd euro kostten, maar die ik toch nooit meer aan heb, omdat ze gewoon niet goed zitten. De Panache Non Wired die ik heb getest komt zeker niet achter in de kast te liggen. Hij zit namelijk heerlijk. Al moet ik wel zeggen dat de pasvorm alleen perfect is als ik hem in racerback draag, dus met de bandjes kruislings. Anders is hij te wijd voor mij.
Met deze Panache Non Wired voel ik mijn borsten de hele dag niet. Doordat hij zo mooi aansluit tekent hij ook niet af onder je kleding. Wat ik ook heel fijn vind is dat hij gemaakt is van stevig en vrij dik materiaal. Dat voorkomt dat je tepels er doorheen kunt zien. Tegelijkertijd is het materiaal wel ademend, waardoor zweet makkelijk kan verdampen. Met andere sport bh’s had ik nog wel eens pijn in, vooral de zijkanten van, mijn borsten na een dag paarden trainen. Bij deze Panache sport heb ik dat niet.


Hij zit heel comfortabel en aantrekken is een makkie, al moet je wel even prutsen om de sluiting in het midden te bevestigen. Ik vind het ook fijn dat deze sport bh er mooi uit ziet. Je zou hem in de sportschool zo kunnen dragen, zonder topje eroverheen. Hij kleedt echt heel mooi en het is een leuk sportief model. Voor iemand die elke dag, door de week en in het weekend, met paarden bezig is, is dit een perfecte sport bh.”

Ook de ervaring lezen van Romy, Marloes of Jildou?

Romy
Romy

Romy is een enthousiaste professional die met veel plezier haar werk verricht in de wereld van sportbh’s en sportkleding. Met haar kennis over Sportbh’s helpt Romy vrouwen bij het vinden van de perfecte sportbh zodat zij zich kunnen focussen op hun sportprestaties. De nieuwste trends in de sportwereld is iets wat Romy nauwlettend in de gaten houdt. In haar vrije tijd sport doet ze aan Crossfit en Fitness, waar haar passie voor sport ook vandaan komt. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.