Myriam – Panache Sport BH zonder beugel grijs/zwart

GETEST DOOR MYRIAM

“Ik ga nooit meer hardlopen zonder sport-bh!”

Naam: Myriam

Leeftijd: 38

Sport: Hardlopen, Yoga, Motorcross, Crossfit

Cup maat: 75 B

Jildou test de: Panache Sport BH zonder beugel grijs/zwart

Over de Panache Sport BH: De Panache Sport BH heeft geen beugel maar biedt desondanks wel optimale ondersteuning, comfort en stabiliteit. Met deze Sport bh kunnen vrouwen van elke omvang deelnemen aan elke sport op elk niveau.

Myriam geeft de Panache Sport BH **** vier bh’tjes

Pluspunten: De Sport BH geeft perfecte ondersteuning zonder te strak te zitten.

Minpunten: Het design is niet heel sierlijk.

“Als yoga- en pilates docent sta ik bijna elke dag op de mat en in de yogaschool. Voor mijn lessen draag ik meestal een sporttop. Dit geeft minder ondersteuning, maar het zit wel heel fijn en ziet er goed uit. In mijn vrije tijd hou ik ook van intensere sporten zoals hardlopen, motorcross en Crossfit. Tot nu beoefende ik deze sporten ook met een gewone sport top, maar sinds ik de Panache Sport bh heb getest, ben ik helemaal om! Vaak denk je dat je met een kleine bh-maat niet zo veel ondersteuning nodig hebt, maar het tegenovergestelde is waar: of je nou een grote of een kleine cupmaat hebt, ondersteuning tijdens intensieve sporten is altijd belangrijk en het sport echt veel prettiger.

Het zit niet alleen beter, maar geeft ook een veel steviger en beschermd gevoel

 De Panache geeft fijne ondersteuning, is ademend en stevig. Dit is de eerste Sport bh die ik gekocht heb, maar zeker niet de laatste. Voor alle actieve sporten is een goede sport bh een must-have. Ik ga echt nooit meer hardlopen zonder sport bh! Het zit niet alleen beter, maar geeft ook een veel steviger en beschermd gevoel.”

Ook de ervaring lezen van Romy, Marloes of Marchje?

Romy
Romy

Romy is een enthousiaste professional die met veel plezier haar werk verricht in de wereld van sportbh’s en sportkleding. Met haar kennis over Sportbh’s helpt Romy vrouwen bij het vinden van de perfecte sportbh zodat zij zich kunnen focussen op hun sportprestaties. De nieuwste trends in de sportwereld is iets wat Romy nauwlettend in de gaten houdt. In haar vrije tijd sport doet ze aan Crossfit en Fitness, waar haar passie voor sport ook vandaan komt. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.