Marchje – Panache zonder beugel Retro Navy

GETEST DOOR MARCHJE

“Door deze sport bh wordt mijn houding gecorrigeerd”

Leeftijd: 43

Sport: TRX – (Total-body Resistance Exercise) 

Cup maat: 75B

Marchje test:  Panache zonder beugel Retro Navy

Over de Panache zonder beugel Retro Navy: De Panache niet-voorgevormde sportbeha zonder beugel, heeft licht voorgevormde cups voor extra comfort en een optionele racerback-sluiting. Het hoogwaardige materiaal is ademend, waardoor je sport bh droog en fris blijft tijdens een intensieve work-out. 

Marchje  geeft de Panache zonder beugel  ***** vijf bh’tjes

Pluspunten: Houding wordt gecorrigeerd, verstelbaar door racerbacksluiting, gekleurde band aan onderkant zorgt voor hoog comfortlevel, ziet er leuk uit

Minpunten: Geen

“Ik ben eigenlijk niet zo’n fan van sporten en heb er nooit zoveel zin in. Maar ik vind het tegelijkertijd wel belangrijk om fit te blijven en aan mijn lichaam te werken. Daarom doe ik twee keer in de week TRX, oftewel Total Body Resistance Exercise. Dit is een nog vrij nieuwe trainingsvorm, waarbij je oefeningen doet met een band met twee handvatten die aan het plafond of aan de muur hangt.
Je gebruikt je lichaamsgewicht om weerstand te creëren en doet vervolgens allerlei oefeningen zoals opdrukken, squats of springen. Je kunt het zwaarder voor jezelf maken door een stapje naar achter te zetten en zo meer lichaamsgewicht in te zetten. Deze training bevalt mij goed omdat het een intensieve training is, die daarom meestal maar een half uur tot drie kwartier duurt. Ik ga dan in de ochtend, want dan heb ik het maar weer achter de rug en begin ik energiek aan mijn dag.”

“Eerder sportte ik altijd in mijn gewone bh”

“Omdat ik niet zo’n grote cupmaat heb, dacht ik dat ik geen sport bh nodig had. Sporten deed ik dan ook in mijn gewone bh. Mijn voorkeur ging uit naar de Panache zonder beugel, omdat het sporten met een beugel bh mij oncomfortabel lijkt en ik niet veel ondersteuning nodig heb. Ik was bang dat alles helemaal platgedrukt zou worden, maar dat is helemaal niet het geval. De Panache sport bh zonder beugel heeft zachte binnen cups, waardoor hij een mooie pasvorm heeft.
Wat mij het meest opvalt, is dat mijn houding door het dragen van deze sport bh automatisch wordt gecorrigeerd. Als ik moe ben dan gaan mijn schouders wel eens hangen, maar wanneer ik de Panache draag in de racerback stand word ik als het ware rechtop gezet. Daardoor gaat het sporten ook makkelijker. Het model van de sport bh vind ik ook prettig. Tijdens TRX hang ik vrij veel voorover, maar doordat de sport bh van voren mooi hoog is, heb ik geen inkijk. In vergelijking met een gewone bh is het veel minder zweterig en striemt de sport bh ook niet. Ik had niet verwacht dat het zo’n groot verschil zou zijn!”

Ook de ervaring lezen van Romy, Marloes of Jildou?

Romy
Romy

Romy is een enthousiaste professional die met veel plezier haar werk verricht in de wereld van sportbh’s en sportkleding. Met haar kennis over Sportbh’s helpt Romy vrouwen bij het vinden van de perfecte sportbh zodat zij zich kunnen focussen op hun sportprestaties. De nieuwste trends in de sportwereld is iets wat Romy nauwlettend in de gaten houdt. In haar vrije tijd sport doet ze aan Crossfit en Fitness, waar haar passie voor sport ook vandaan komt. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.