LUNA – PANACHE SPORT BH ZONDER BEUGEL – LATTE/BLACK

GETEST DOOR LUNA

“Als ik de dag begin met sporten, voelt het alsof ik al gewonnen heb” 

Leeftijd: 28

Sport: Crossfit, Hardlopen

Cup maat: 75B

Luna test de: Panache sport bh

Over: Panache voorgevormde sportbeha zonder beugel is de ultieme sportbeha die maximale ondersteuning, comfort en stabiliteit biedt. Deze sport bh zonder beugel maar met voorgevormde binnen cups, zorgt voor comfortabele ondersteuning en een prachtige pasvorm.

Akkelien geeft de Anita Active  *****  bh’tjes

Luna geeft de Panache **** vier bh’tjes

Pluspunten: Comfortabel, hele goede ondersteuning

Minpunten: Saaie look, racerback pasvorm zit strak

Panache Sport BH Zonder Beugel - Latte Black

‘Tijdens mijn werk bij de Douglas loop ik wel veel op een dag, maar verder is het niet heel actief. Daarom vind ik het wel belangrijk om daarnaast veel te sporten. Dat doe ik dan ook vijf keer per week, zo’n twee tot drie uur per dag. Daarbij is het belangrijk dat ik een goede sportbh draag.
Het sporten geeft mij meer zelfvertrouwen en ik vind het vooral prettig om de dag te beginnen met sporten. Ik krijg daar lekker veel energie van en heb het gevoel dat ik de dag al gewonnen heb. Als ik niet heb gesport, heb ik ook echt het gevoel alsof er iets mist. 

De Panache sport bh heb ik getest tijdens crossfit en hardlopen. Voorheen droeg ik ook sportbh’s maar dit was de eerste keer dat ik een voorgevormde sportbeha droeg. Het was een aangename verrassing, want ik had verwacht dat hij helemaal niet comfortabel zou zitten, maar de sport bh zat juist heel lekker. Ik voelde me heel zeker in deze sportbh van Panache.
Vooral tijdens het hardlopen kon ik echt een verschil merken tussen deze sportbh en de sportbh’s die ik hiervoor droeg. Bij mijn andere sportbh’s voel ik mijn borsten tijdens het hardlopen meebewegen. Bij de Panache was dat niet zo. Deze sportbh geeft dus duidelijk betere ondersteuning, wat heel prettig is. 

Ook de pasvorm van de Panache sportbh vond ik mooi. Hij sluit goed aan en geeft een klein beetje een push up effect waardoor mijn cupmaat iets groter lijkt dan hij in feite is. Ik vind de look wel een beetje saai met een nineties vibe. Dus ik vind deze sportbh perfect om onder een shirt te dragen, maar zou hem niet echt showen. De volgende keer zou ik dan een Panache sportbh doen met hippe kleurtjes. Het is handig dat je de sportbh kunt verstellen voor de perfecte pasvorm en dat je hem zowel op de gewone manier als in racerback kunt dragen. Al moet ik wel zeggen dat ik de racerback stand wat te strak vond. Wanneer je de sportbh uren achter elkaar draagt is dat niet zo prettig.’

Ook de ervaring lezen van Romy, Marloes of Jildou?

Romy
Romy

Romy is een enthousiaste professional die met veel plezier haar werk verricht in de wereld van sportbh’s en sportkleding. Met haar kennis over Sportbh’s helpt Romy vrouwen bij het vinden van de perfecte sportbh zodat zij zich kunnen focussen op hun sportprestaties. De nieuwste trends in de sportwereld is iets wat Romy nauwlettend in de gaten houdt. In haar vrije tijd sport doet ze aan Crossfit en Fitness, waar haar passie voor sport ook vandaan komt. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.