Jildou – Panache voorgevormde sport bh met beugel

GETEST DOOR JILDOU

“Deze Panache Sport bh zit perfect onder mijn schaatspak”

Naam: Jildou Schaaf

Leeftijd: 20

Sport: Schaatst bij KNSB Talent Team Noord

Cup maat: 75 B

Jildou test de: Panache voorgevormde sport bh met beugel

Over de Panache voorgevormde sport bh met beugel: Modieus, comfortabel en ondersteunend, de Panache voorgevormde Sport bh in de basiskleur zwart, die je maximale ondersteuning en stijl aanbiedt. De voorgevormde, naadloze binnencups zorgen voor een fijne pasvorm voor jouw borsten. 

Jildou geeft de Panache *****vijf bh’tjes (van de vijf)

Pluspunten: Goede ondersteuning, comfortabele pasvorm, verstelbaar, ziet er mooi uit en niet zichtbaar onder schaatspak

Minpunten: Goede sportbh’s zijn best duur

“Als schaatser bij KNSB Talent Team Noord ben ik fulltime met mijn sport bezig. Een goede sportuitrusting is daarbij erg belangrijk omdat dit ook van invloed kan zijn op je prestaties. Voordat ik de sportbh’s van Panache leerde kennen, droeg ik een gewone bh, met daaroverheen een sportbh. Je kunt je vast voorstellen dat dit niet zo heel praktisch of comfortabel was.”

“Dit was de eerste keer dat ik een sportbh met beugel probeerde, en het bevalt me ontzettend goed. Ik draag de sportbh tijdens wedstrijden en trainingen. Als schaatser doe je verschillende soorten trainingen, dus daar heb je wel een passende sport bh bij nodig die én voldoende bewegingsruimte geeft om lekker te kunnen schaatsen, maar ook eentje die genoeg ondersteuning biedt als je in het krachthonk zit of een sprongtraining doet.”

“een sportbh die goed zit en die ik ook nog eens mooi vind!”

“Ik heb echt gemerkt dat de Panache sportbh met beugel een betere ondersteuning biedt dan de sportbh die ik eerder droeg. Ik moet veel oefeningen doen om mijn beenspieren te trainen, maar zelfs tijdens de sprongtraining merk ik dat alles goed op zijn plek blijft zitten en heb ik nergens last van. Wat ik ook heel fijn vind, is dat mijn hartslagband, die ik eronder draag, niet afzakt. Doordat de sportbh heel goed aansluit, zit hij ook heel mooi onder mijn rubberpak en schijnt hij er niet doorheen. Ik vind het handig dat ik de bandjes en de breedte van de sport bh kan aanpassen en de sportbh heeft een hele mooie pasvorm. Of ik nou een krachttraining, een explosieve training of duurwerk doe; deze sport bh doet het in alle situaties goed.”

Ook de ervaring lezen van Romy, Marloes of Marchje?

Romy
Romy

Romy is een enthousiaste professional die met veel plezier haar werk verricht in de wereld van sportbh’s en sportkleding. Met haar kennis over Sportbh’s helpt Romy vrouwen bij het vinden van de perfecte sportbh zodat zij zich kunnen focussen op hun sportprestaties. De nieuwste trends in de sportwereld is iets wat Romy nauwlettend in de gaten houdt. In haar vrije tijd sport doet ze aan Crossfit en Fitness, waar haar passie voor sport ook vandaan komt. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.