Elegant en comfortabel sporten met Elomi Sport bh in grote maten

Hoewel je het soms niet zou denken als je naar het aanbod in veel winkels kijkt, zijn er borsten in allerlei soorten en maten. Die zijn allemaal uniek en mogen er zijn, al zijn er altijd dames met kleine borsten die graag een grotere cupmaat zouden willen en vice versa. Het gras is altijd groener aan de andere kant, maar een flink gevulde boezem heeft ook zo zijn nadelen. Zo kan het best een uitdaging zijn om een goed passende en mooie sport bh in een grote cupmaat te vinden. Tenzij je bij sportbh.nl shopt!

Extra steun tijdens sporten met grote cupmaat

Een goed passende sport bh die voldoende ondersteuning is altijd belangrijk, of je nou een bescheiden cupmaat hebt of juist een grotere maat. Maar die ondersteuning wordt nog belangrijker of zelfs essentieel wanneer je borsten groter zijn en je dus ook meer gewicht draagt. Ondersteun je dat gewicht niet tijdens het sporten dan kan je borstweefsel een flinke opdonder krijgen, net als je nek, je schouders en je rug. Met een verhoogd risico op pijn en blessures tot gevolg. Bovendien sport het natuurlijk ook helemaal niet fijn als je borsten alle kanten op slingeren of onophoudelijk op en neer stuiteren. Met een grote cupmaat heb je daarom eigenlijk altijd een sport bh met high support nodig. Oftewel een sterke sport bh die jou perfecte ondersteuning biedt tijdens welke sport dan ook, zoals de sport bh’s voor grote maten van het charmante merk Elomi.

Stijlvol en sportieve sport bh Elomi

De sport bh’s van Elomi zien er stuk voor stuk stijlvol uit. Sportief genoeg om te dragen in de sportschool, maar ook elegant genoeg om ze onder je gewone kleding te dragen op actievere dagen. Zelfs wanneer je een zomers jurkje draagt kun je deze prima combineren met een sport bh van Elomi, zoals de Elomi Energise in klassiek zwart. Door de voorgevormde cups worden je vrouwelijke rondingen extra benadrukt en komen deze nog mooier tot hun recht. Met de handige sluiting aan de achterkant kun je bovendien kiezen tussen een standaard sluiting of racerback voor extra ondersteuning tijdens het sporten.

Zelfvertrouwen en ondersteuning zonder compressie

Dat Elomi al jarenlang pionier is op het gebied van mode voor vrouwen met rondingen merk je aan het mooie en slimme design van de sport bh’s die zo ontworpen zijn dat ze maximale ondersteuning en ultiem comfort bieden. Doordat de cups voorgevormd en van elkaar gescheiden zijn geven ze een kleine lift aan de borsten zonder de borsten tegen elkaar of strak tegen je lijf aan te drukken. Deze sport bh voor grote maten met beugel geeft juist door die beugel meer steun zodat jij zonder zorgen kunt sporten. Maar uiteraard is die beugel zorgvuldig weggewerkt in stevige en zacht aanvoelende stof zodat jij amper merkt dat daar een beugel zit.

Stevige sport bh Elomi grote maat zonder in te leveren op design

De tijd dat je alleen maar een enorme vleeskleurige bh kon kiezen wanneer je een maatje groter had, die bovendien ook nog eens veel te weinig ondersteuning bood, is gelukkig voorbij. Hoewel je niet altijd in elke grote keten terecht kunt met een cupmaat boven de E is er inmiddels genoeg aanbod. En kun je daarbij ook echt wel kiezen voor trendy en stijlvol, zoals je ook ziet bij de hippe sport bh’s voor grote maten van Elomi.

Marchje
Marchje

Marchje werkt bij het team van Sportbh.nl Door haar eigen ervaringen bij het sporten weet ze dat het erg belangrijk is dat een sport-bh de juiste ondersteuning biedt en daarbij zelfvertrouwen geeft aan de vrouw bij het sporten. Haar betrokkenheid bij zowel het product als de klant maakt van Marchje niet alleen een waardevolle medewerker van Sportbh.nl, maar ook een goede adviseur voor klanten die om persoonlijk advies vragen voor de perfecte sportbeha voor hun eigen actieve leven. Marchje is goed op de hoogte van de trends, dat is belangrijk! Een sport-bh moet er natuurlijk naast het bieden van een goede ondersteuning ook zeker leuk uitzien! Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.