Een tankini top als sporttop gebruiken: goed idee!

Het samenstellen van een goede outfit om in te sporten is niet altijd makkelijk. Natuurlijk zorg je voor een goede sportbeha voor de nodige ondersteuning. Je kunt prima in enkel een sportbeha en een sportbroek sporten. Toch vindt niet elke vrouw dit prettig. Je kunt ook kiezen voor een alternatief. Een goede tankini top met goede ondersteuning is ook fijn en biedt voordelen. Natuurlijk kun je de tankini top ook combineren met een stevige sportbeha voor extra zekerheid tijdens het sporten.

 Meer bedekking en comfort

Een tankini top biedt meer bedekking ten opzichte van een sportbeha. Wil je wel iets luchtiger gekleed gaan tijdens het sporten maar vind je een sportbeha te ‘bloot’? Dan is een tankini een mooie oplossing. Een tankini is stijlvol en elegant. Toch profiteer je van iets meer bedekking dan wanneer je enkel een sportbeha draagt. Natuurlijk is comfort ook heel belangrijk. Dit geldt zeker tijdens het sporten. Je wilt je gewoon lekker voelen in je kleding als je aan het sporten bent. Een tankini is flexibel en beweegt met je mee. Ook dit is hetzelfde als een sportbeha. Daarnaast is een tankini in de meeste gevallen gemaakt van stretchmateriaal dat snel droogt. Ook dit biedt voordelen tijdens het sporten.

 Veelzijdig in gebruik

Diverse sporten zorgen ervoor dat je in contact komt of kunt komen met water. We hebben het dan niet alleen over de echte watersporten. Je kunt ook denken aan outdoor fitness en bijvoorbeeld beachvolleybal. Kun je in aanraking komen met water? Dan is het prettig als je kleding hierop afgestemd is. De tankini is dan natuurlijk ideaal. Deze kun je gebruiken voor alle soorten sport. Natuurlijk kun je ook lekker zwemmen in een tankini top. Combineer je ‘droge’ sporten met sporten waarbij je nat wordt of kunt worden? Dan is een tankini dus ook een goed idee. Wat dat betreft is de tankini heel veelzijdig.

 Ondersteunend en trendy

Tijdens het sporten is een goede ondersteuning natuurlijk heel belangrijk. Dit is precies de reden waarom veel vrouwen kiezen voor het dragen van een sportbeha tijdens het sporten. Het zorgt voor stevigheid en ondersteuning. Het is goed om te weten dat er ook tankini tops met goede ondersteuning zijn. Hierbij gaat het vooral om de tankini tops die zijn voorzien van beugels. Een fijn voordeel van een tankini top is dat deze extra ondersteuning combineert met een trendy look. De tankini is beschikbaar in veel mooie kleuren en verschillende designs. Kies voor een neutrale look of ga juist voor iets opvallends. Je kunt er alle kanten mee op. Ideaal als aanvulling op je sportbeha.

Marchje
Marchje

Marchje werkt bij het team van Sportbh.nl Door haar eigen ervaringen bij het sporten weet ze dat het erg belangrijk is dat een sport-bh de juiste ondersteuning biedt en daarbij zelfvertrouwen geeft aan de vrouw bij het sporten. Haar betrokkenheid bij zowel het product als de klant maakt van Marchje niet alleen een waardevolle medewerker van Sportbh.nl, maar ook een goede adviseur voor klanten die om persoonlijk advies vragen voor de perfecte sportbeha voor hun eigen actieve leven. Marchje is goed op de hoogte van de trends, dat is belangrijk! Een sport-bh moet er natuurlijk naast het bieden van een goede ondersteuning ook zeker leuk uitzien! Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.