Een steuntje in de rug met een Sport BH High Support

Tijdens het sporten wil je soms lekker even helemaal los gaan. Maar dan moeten je borsten dat juist niet doen. Die moeten juist stevig op hun plek blijven zitten, zodat jij alle vrijheid hebt om te bewegen zoals je wilt. Beoefen je een vrij intensieve sport zoals hardlopen, kickboksen of dans, dan krijgen je borsten in een gewone sport bh niet voldoende ondersteuning. Wat je dan nodig hebt is een serieus stevige sport bh, oftewel de High Support Sport BH.

De High Support Sport BH of Level 3 sport bh

Ok, first things first; misschien ben je tot nu toe door het leven gegaan met het idee dat er maar één soort sport bh is. Maar met zoveel verschillende sporten en zoveel verschillende borsten is het niet meer dan logisch dat er allerlei verschillende varianten zijn. En gelukkig ook maar, want zo kan iedereen de perfecte sportbh vinden voor het lichaam en de sport naar keuze.Omdat niet elke sport even intensief is zijn er drie verschillende levels sport bh. Beoefen je een sport waarbij de impact van het bewegen op je borsten niet heel heftig is, zoals bij Yoga of Pilates, dan heb je minder support nodig. Daarbij past een Low Support sport bh, ook wel een level 1 sport bh genoemd. Is je sport intensiever en de impact dus ook heftiger ook dan ga je een level omhoog, naar de Medium Support sport bh, oftewel een level 2 sport bh. Geschikt voor sporten zoals fitness, spinning of fietsen. En ben jij fan van de meest actieve en intense sporten zoals hardlopen, boksen of dansen dan is het belangrijk dat je borsten stevig op hun plek gehouden worden door een High Support Sport BH oftewel een level 3 sport bh. 

Voor wie is de High Support Sport BH geschikt?

Zoals gezegd is de sport bh high support de beste keuze wanneer je intensievere sporten beoefent. Denk hierbij aan hardlopen, vechtsporten en dansen zoals breakdance of Zumba. Maar denk ook aan sporten als paardrijden, voetbal, basketbal of trampolinespringen. Wanneer je een kleine cupmaat hebt kun je bij dit soort sporten wellicht ook toe met een medium support sport bh. Maar met name wanneer je borsten groter zijn is een high support sport bh heel belangrijk. Zeker bij deze intensieve sporten, maar ook bij minder intensieve sporten kan zo’n level 3 sport bh de beste keuze voor jou zijn. 

Voordelen van een sport bh met high support

Het eerste voordeel ligt nogal voor de hand. Door een goede sportbh met high support te dragen zorg je ervoor dat je borsten stevig tegen je borstkas gedrukt worden, waardoor je geen last hebt van borsten die alle kanten op vliegen wanneer jij druk aan het bewegen bent. Want dat voelt natuurlijk erg oncomfortabel en kan er ook voor zorgen dat je je onzeker en ongemakkelijk voelt.