De beste voetbal sport bh

Damesvoetbal; een gevoelig onderwerp waar, gek genoeg, vooral mannen vaak een pittige mening hebben. Gelukkig beginnen de verschillen langzaam steeds wat meer te verdwijnen, en is er steeds meer aandacht voor de sport. Dat is ook terug te zien in het aantal dames en meisjes dat zich aansluit bij een voetbalvereniging. Daar zit al jaren een enorme stijgende lijn in. Je kunt natuurlijk eindeloos zeuren over het verschil tussen voetballende mannen en vrouwen, maar wat ons betreft is er maar een echt verschil, en dat is dat dames zo’n hippe sport bh dragen tijdens het voetballen. Maar waar moet een goede voetbal sport bh eigenlijk aan voldoen?

De juiste support met een voetbal sport bh

En nee, we hebben het hier natuurlijk niet over joelende supporters op de tribunes, maar over de juiste ondersteuning van je borsten. Voetbal is een vrij intensieve sport waarbij je niet alleen hard rent, maar ook plotselinge bewegingen maakt, slidings, en hoog in de lucht springt om te koppen. Dat betekent dat je een sport bh nodig hebt die voldoende ondersteuning geeft voor bewegingen naar alle kanten. Een goede voetbal sportbh geeft je borsten dan ook niet alleen ondersteuning aan de onder- en bovenkant, maar ook aan de zijkanten. Het is daarnaast ook afhankelijk van je cupmaat welk niveau van support het beste bij je past. Ben je op zoek naar een voetbal sport bh, kies dan minstens voor high support, of bij een grotere cup voor extreme support. 

Bewegingsruimte en comfort zonder in te leveren op support

Wanneer je een intense sport beoefent, zoals voetbal, heb je nu eenmaal stevige ondersteuning nodig. Vooral wanneer je een extreme support sport bh draagt kan dit even wennen zijn, omdat je borsten dan werkelijk geen kant meer opgaan. Dat gevoel is even wennen, want het kan soms wel heel intens voelen. Maar het mag zeker niet voelen als een beknellend en beperkend corset. In dat geval is het niet jouw sport bh. Hoewel je sport bh voor voetbal perfecte ondersteuning moet leveren, is het belangrijk dat je nog steeds het gevoel hebt dat jij lekker diep kunt ademen, je armen vrij kunt bewegen, zonder dat het beklemmend voelt. Ook mag de stof niet in je huid snijden, of ergens schuren. Want dat levert al gauw vervelende plekken op je huid op. 

Lekker zweten in je voetbal sport bh

Zweten is niet optioneel als je aan voetbal doet. Of dat nou een training is of een wedstrijd. Je wilt daarom een sport bh die gemaakt is van de fijnste materialen, waardoor je klamme huid niet gaat schuren met de stof, maar ook eentje die gemaakt is van een goed ademende stof die overtollig vocht direct goed afvoert. Zo loop jij niet na een eerste helft met een doorweekte sport bh naar de kleedkamer. 

Voetballen in stijl met een sport bh voor voetbal

Het oog wil natuurlijk ook wat! Dat geldt echt niet alleen voor voetballende dames, want ook de heren willen er puik bij lopen. Maar dat vraagt wel iets van een voetbal sport bh. Dat moet er wel eentje met stijl zijn. Zo ging de foto van Chloe Kelly, waarin ze haar winnende goal viert waarmee de Europese titel werd binnengesleept, en waarop ze extatisch met haar shirt in haar hand in haar sport bh over het veld rent, de hele wereld over. Maar of jouw sport bh nou de hele wereld over gaat, of alleen door je teamgenootjes wordt bewonderd in de kleedkamer. Hij moet er wel lekker hip en sportief uit zien.