Compressie bh

Enig resultaat

Waarom is het dragen van een compressie bh belangrijk voor jou?

Ongeacht het type ingreep, een consistente ondersteuning van chirurgisch veranderd weefsel is een noodzakelijk onderdeel van de postoperatieve zorg na een operatie aan een vrouwelijke borst. Een postoperatieve beha, prothese bh, sport bh na operatie of compressie bh ondersteunt het genezingsproces na elke vorm van borstoperatie.

Waarom een compressiebeha dragen na een operatie?

De beha dient ondersteunend te zijn en de juiste pasvorm is essentieel voor jouw borsten. Dit vermindert zwelling en pijn na de operatie. Compressie bh’s zijn ontworpen om direct na de operatie te dragen om het genezingsproces te ondersteunen. Zodra de genezing eenmaal begint, zal de compressiebeha het trekken aan de gevormde littekens tot een minimum beperken, wat het beste esthetische resultaat zal helpen bereiken en het risico op pijn, roodheid en littekenspanning zal verminderen.

Anita compressie bh

Anita care compressie bh’s zijn gemaakt van zachte, katoenrijke stoffen die zowel comfortabel als koel en ademend zijn. Ze bieden zachte compressie en goede ondersteuning voor het best mogelijke resultaat na een intensieve operatie. Anita compressie bh’s zijn gemaakt in fancy kleuren, zoals de Valencia compressie bh in champagne kleur. De zachte schouderbandjes om de schouders meer comfort te geven zijn unieke details van Anita compressie bh’s.

Compressie bh met voorsluiting

De Marbella compressie bh in de basiskleur wit is een geschikte compressie bh met voorsluiting na een intensieve borstoperatie. De compressie bh van Anita care voelt dankzij de zachte materialen aangenaam aan. Postoperatieve compressie bh zorgt voor een optimaal genezingsproces, wat van essentieel belang is voor een optimaal resultaat. De compressie bh is ook direct draagbaar na een intensieve borstoperatie. De Marbella compressie bh is ook geschikt om te dragen na een borstvergroting, -verkleining of na een borstbesparende operatie.

Naast de Marbella beschikt ook de Valencia compressie bh over een voorsluiting, de Sidney compressie bh is ontworpen voor vrouwen die een borst besparende operatie zijn ondergaan. Deze compressie bh is zeer geschikt wanneer er een gedeelte van de borst (of de gehele borst) is verwijdert.

Compressie sport bh

De Anita Frontline compressie sport bh met voorsluiting is een geschikte sport bh’s na een borstoperatie. Door de sportieve voorsluiting kun je de beha snel en gemakkelijk aan- en uit trekken voor en na het sporten. Naadloos gevormde cups geven je borsten optimale ondersteuning en compressie tijdens het sporten. Comfortabele, verstelbare schouderbandjes met klittenband geven deze sportbeha een ultiem comfort.

Compressie bh lymfoedeem

Compressietherapie is essentieel voor de preventie en behandeling van lymfoedeem. Lymfoedeem is een ernstige gezondheidscomplicatie die kan optreden na een borstkankeroperatie waarbij de lymfeklieren worden verwijderd. Het voorkomt dat het lymfestelsel lymfevloeistof afdoende afvoert en filtert, waardoor het zich ophoopt in de weefsels rond de wond of in de ledematen. Lymfoedeem kan ernstige infectie, fibrose en cellulitis veroorzaken als het niet wordt behandeld. Een compressie bh zorgt voor een lichte gradiëntdruk op jouw armen en benen om de circulatie van lymfevloeistof te verbeteren en de doorbloeding te verbeteren.

De Lymf-ontlastingsbandage met voorsluiting in de kleur huidskleur is een uniek model van Anita Care. Ontlastend voor de lymfvaten met lichte compressie. Naadloos gevormde cups van zacht elastisch noppenmateriaal. Evenwichtige compressie met zijwaartse borststeun (bi-elastisch), die extra druk op de borst uitoefent.