Comfortabel sporten met een plussize sport bh van Elomi

Sportbh’s zijn er tegenwoordig gelukkig in alle soorten en maten! De tijd dat je als vrouw met een grote cupmaat in een veel te strakke of juist een sport bh die amper ondersteuning geeft moet sporten is dus voorbij. Gun je borsten het beste als je actief bent met de trendy, comfortabele sport bh’s voor grote maten van Elomi Sport.

Ode aan de vrouwelijke rondingen

Borsten zijn er in allerlei soorten en maten. Toch was het jarenlang voor vrouwen met een grotere cupmaat lastig om een goed passende, laat staan een hippe of sexy, bh of sportbh te kopen. Met de komst van merken als Elomi behoort dat gelukkig tot het verleden. De sport bh’s van Elomi zijn speciaal gemaakt voor vrouwen met rondingen. Rondingen die gevierd mogen worden en die niet verstopt hoeven te worden in een vormloze huidkleurige sport bh zonder ondersteuning. De Sport bh’s van Elomi hebben stuk voor stuk prachtige pasvormen voor dames met een maatje meer. De designs zijn kleurrijk, trendy en elegant. Maar bovenal, sporten voelde nog nooit zo comfortabel. 

Elomi Energise in neutrale kleuren

Ook wanneer je juist de voorkeur geeft aan ingetogen en onopvallend kan je bij Elomi Sport terecht voor de ultieme sport bh. In elegant zwart, puur wit of juist een handige huidskleur voor onder dat ene leuke, maar iets doorschijnende zomerjurkje. Deze sport bh’s draag je namelijk naar de sportschool, maar net zo goed op een dag dat sporten niet op de agenda staat. Als je lekker gaat dansen, in de tuin aan het werk bent of op een andere manier actief bezig bent. De ademende stof van de sport bh zorgt ervoor dat je huid lekker fris blijft en je helemaal niet het gevoel hebt dat je een sport bh aan hebt. 

Extra ondersteuning met Elomi Sport bh

Met een grote cupmaat is ondersteuning nog belangrijker. Bij Elomi sport hebben ze na jaren innoveren en expertise inmiddels de code gekraakt voor de perfecte sportbh voor grote maten. Zo bestaat de cup uit maar liefst drie delen waardoor de borsten steun van onder en van de zijkant krijgen, waardoor je zelfs tijdens de meeste intense workout genoeg ondersteuning krijgt. In tegenstelling tot veel andere sport bh’s worden de borsten niet plat of tegen elkaar gedrukt, maar blijven ze op hun plek. Daarmee voorkom je dat de huid gaat schuren, en bovendien benadrukt het juist je mooie, natuurlijke rondingen. Ben je van plan helemaal los te gaan tijdens het sporten? Dan kun je zelf voor wat extra ondersteuning zorgen door de sportbh als racerback te dragen. 

Voel je goed in een Elomi sport bh

Uit onderzoek blijkt dat je van sporten gelukkig wordt. Je brein maakt tijdens en na het bewegen namelijk allerlei fijne stofjes aan waar je je beter door voelt. Goed voor je humeur, om stress te bestrijden en voor je zelfvertrouwen. Dit effect wordt nog groter als je sportkleding comfortabel zit, een goede pasvorm heeft en je blij maakt. De sport bh’s van Elomi kunnen deze vakjes allemaal afvinken. Voel je sterk en zelfverzekerd in de complimenteuze pasvorm van de Elomi Sportbh waarbij de stof zacht tegen je huid voelt en je er sportief en sexy uitziet. Voor je het weet is de sportschool je nieuwe favoriete plek. 

Bij sportbh.nl vind je een groot assortiment sportbh’s voor grote maten. Sporten moet voor iedereen comfortabel en plezierig zijn, wat je cupmaat ook is. Welke kies jij?