Extra aandacht voor Fantasie Lingerie. De naam zegt het al, de bh’s en slips van Fantasie bieden alles waar je je als vrouw comfortabel en vooral vrouwelijk bij voelt. Zachte stoffen, kanten afwerking en schitterende kleuren. Natuurlijk met een perfecte pasvorm en van een hoge kwaliteit. Om je meer te kunnen vertellen over lingerie van Fantasie moeten we terug naar de jaren vijftig van de vorige eeuw toen het Britse merk Wacoal, nog steeds bekend en eveneens in de collectie van sportbh.nl, startte met het ontwerpen van zeer vrouwelijke en fraaie lingerie. Het is momenteel het moederbedrijf van de Fantasie-collectie. Een collectie die bestaat uit bh’s en slips die ontworpen zijn met het oog op een fantastisch draagcomfort en tegelijkertijd zeer vrouwelijke details kent. 

Memoir: gewoon bijzonder

Neem nu de lijn Fantasie Memoir. Dit biedt alle stijlen bh’s die je dagelijks kunt dragen, maar heel gewoontjes is het nooit. De Fantasie voorgevormde bh van Memoir ziet er op het oog misschien eenvoudig uit, maar let even op de plaats van de mooie bandjes en het schulprandje onder de cups. Dat maakt deze bh, in een prachtig tintelende kleur blauw, tot een zeer vrouwelijke en fraaie bh. Uiteraard met een hoge kwaliteit en de juiste ondersteuning. De bh is er ook in zachtroze.

Rebecca: chique borduursels

Ook de stoffen waar de bh’s van zijn gemaakt zijn van een hoge kwaliteit en dat zie je niet alleen, dat voel je ook. Zelfs de meest basale bh biedt deze kwaliteit. De voorgevormde witte bh van Fantasie uit de Rebecca lijn laat dit zien. Een prachtige zachte witte stof en een optimale pasvorm. Let ook even op de bewerking van de stof. De cups zijn glad, wat mooi staat onder een t-shirt, maar de band naar de rug is prachtig geborduurd. Daarmee krijgt zelfs de meest alledaagse bh van Fantasie een vrouwelijk en zelfs chique tintje.

Illusion: optimaal support

De meest populaire bh van Fantasie is de beugel beha met side support. De cups van deze bh bestaan uit drie delen, waardoor ook grote borsten goed worden ondersteund. Door het ‘side support’ gedeelte, dat zich bevindt aan de zijkanten van de cups, krijgen de borsten een liftend effect en worden ze goed gecentreerd. Kijk maar eens naar de Illusion side support bh van Fantasie. Daar is overigens een prachtig bijpassend broekje bij verkrijgbaar, waardoor je een schitterende lingerie-set te pakken hebt.  Leona: shiny afwerking Fantasie Leona biedt een prachtige voorgevormde spacer bh. De beige kleur van deze Fantasie Leona Spacer is allesbehalve saai wat onder meer te danken is aan de shiny afwerking en de prachtige borduurrandjes. Dat geldt niet alleen voor de bh, maar ook voor het bijpassende broekje. De cups van de bh zijn naadloos en de stof is licht en ademend. Deze bh is verkrijgbaar tot een H-cup.  Zo heeft de collectie van Fantasie een bh voor iedere vrouw, of je nu kleine of grotere borsten hebt. Dat zorgt ervoor dat je altijd stijlvol en spannend voor de dag kunt komen met een bh van Fantasie. Maar net zo belangrijk, deze bh’s en broekjes dragen enorm comfortabel en bieden optimale ondersteuning.