Anita Maternity lingerie

Op zoek naar een voedingsbh of zwangerschaps bh? Bij sportbh.nl vind je een ruim assortiment van de Anita Maternity collectie. Bestel je jouw bh online voor 17:00 uur? Dan ontvang je jouw bestelling de volgende werkdag thuis!

De unieke aspecten van Anita Maternity

Anita Maternity begeleidt vrouwen (moeders) in alle fasen rondom de zwangerschapsperiode. Tijdens de zwangerschapsperiode biedt Anita Maternity kwalitatieve zwangerschapsbeha’s aan, tijdens het voeden van de bayby beschikt Anita Maternity over de mooiste voedingsbeha’s van Nederland en bij het weer in de juiste vorm komen ook weer met de meest hippe bh’s. Tijdens het ontwikkelproces wordt er rekening gehouden met design, pasvorm, productie, look & feel en de materialen van de bh’s. De materialen van Anita Maternity zijn bijvoorbeeld altijd zacht voor de huid.

Zwangerschap, borstvoeding en weer in vorm komen..

Anita maternity voedingsbh

Anita is marktleider als het gaat om voedingsBH’s. Anita heeft verschillende soorten voedings BH’s: Anita Maternity Fleur voedingsbh met beugel, Miss Lovely Basic voedingsbh met schalen of voorgevormde bh’s. Ook voedingsbh’s hebben een trendy ontwerp. Kies voor een frisse kleur, een elegant stofje, een printje of juist een basiskleur zoals zwart, wit of huidskleurig. De voedingsBH’s van Anita zijn bij sportbh.nl verkrijgbaar in cupmaat B tot en met H.

Anita maternity zwangerschaps bh

Ben je in verwachting? Kies dan altijd voor een zwangerschaps bh. Je hoeft dan niet iedere keer een andere bh maat te kopen als je borsten weer gegroeid zijn. De Anita maternity zwangerschaps-bh’s bieden een bijzonder aangenaam gevoel op de huid. Ze zijn geheel naadloos en de cups groeien met de borsten mee. De brede, zachte schouderbandjes zorgen voor optimaal draagcomfort tijdens de zwangerschap. De zwangerschapsbh’s zijn verkrijgbaar bij sportbh.nl tot en met cupmaat H.

Wat is het verschil tussen een voedingsbh en een zwangerschapsbh?

De zwangerschaps bh draag je tijdens je zwangerschap en de voedingsbh na je bevalling. Het voornaamste verschil tussen deze twee type bh’s is dat een voedingsbh voorzien is van speciale cups. De cups maak je snel los om eenvoudig borstvoeding te geven. Je hele bh losmaken is dus onnodig.

Anita Maternity baby belt

Een uniek product van sportbh.nl is de zachte BabyBelt zwangerschapssteunband in de basiskleur wit en zwart. De zwangerschapssteunband is gemaakt van ademend microvezel materiaal. De zwangerschapssteunband is zeer effectief tegen rugpijn, vooral in de laatste weken van de zwangerschapsperiode. Is door elastische zones ook tijdens het zitten heel comfortabel.