Anita Lingerie

Luxurious underwear for any figure! Perfecte pasvorm, uitzonderlijke kwaliteit en superieure functionaliteit gecombineerd met het hoogste comfort. Verleidelijke beha’s, modieuze body’s en bijpassende slips van Rosa Faia en Anita accentueren je vrouwelijke rondingen precies zoals jij dat wilt. The bra, the ‘woman’s secret weapon’

Anita lingerie

Het is het eerste wat we ’s morgens aandoen en het laatste wat we’ s nachts uittrekken. Het blijft meestal ongezien, maar heeft nog steeds een opvallende functie. Het is het geheime wapen van elke vrouw. Een voedingsbh of normale beha is zonder meer het belangrijkste kledingstuk dat een vrouw heeft. Het maakt de outfit compleet, werkt als een tweede huid en duwt, vormt of ondersteunt je borst. Beha’s en ondergoed zijn de pijlers van onze outfits, dus het is belangrijk dat ze perfect passen en dat we ons comfortabel, mooi en zelfverzekerd voelen!

Anita lingerie biedt elk seizoen nieuwe stijlen en ontwerpen met passie en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat ze uniek zijn, van topkwaliteit en een geweldige pasvorm voor hun dragers. Het hoofddoel: lingerie waar je dol op zult zijn!

Anita bh zonder beugel

Bh’s zonder beugel zorgen voor een natuurlijk draaggevoel, je voelt ze haast niet zitten. Een bh zonder beugel biedt een licht ondersteunend effect. Deze bh accentueert de natuurlijke vorm van je borsten. Een beugelloze bh geeft altijd iets minder vorming dan een bh met beugel. Het comfort is echter altijd fijner. Indien je een grotere cupmaat hebt dan is het handig om een bh zonder beugel, maar met een cupverdeling te kiezen. Een cupverdeling is een vlakverdeling over de borst. Deze cupverdeling lift en vormt de borst. Hierdoor wordt er, zonder gebruik van een beugel, toch een mooie vorming gegeven met een goede ondersteuning.

Anita comfort bh

Anita Comfort is gemaakt om comfortabel te dragen. De bh’s hebben altijd een goede ondersteuning in de cups. Hoe meer vlakken / cup-verdeling in de bh, des te hoger de ondersteuning. Ook geven deze vlakken meer vorming aan de buste. De borst wordt als het ware gelift door de vlakken. Aangezien de collectie grotendeels bestaat uit beha’s zonder beugels, weet Anita Comofrt als geen ander om toch de borsten te ondersteunen en te vormen zonder gebruik te maken van beugels.