Anita Active sport bh

Anita Sport BH’s zijn de specialisten op het gebied van sportbeha’s. Nieuwe trends, jarenlange ervaring, technische expertise en de passie van Anita Active voor schoonheid dragen allemaal bij aan de kwaliteit van de sport bh’s van Anita Active. Met haar hoogwaardige kwalitatieve producten en oog voor de fijnste details is Anita een toonaangevend merk voor sport BH’s.

Enig resultaat

Het resultaat is een Sport bh die niet alleen optimaal past, maar ook elegant en aantrekkelijk is. Anita Active is specialist op het gebied van sport bh’s. Met haar hoogwaardige kwalitatieve producten en oog voor de fijnste details is Anita Active een toonaangevend merk voor sport bh’s. Anita biedt sport bh’s in een grote range met maten aan. Van Cup A t/m Cup H.

Hoeveel steun hebben mijn borsten nodig? Eén ding is duidelijk: een effectieve en krachtige workout heeft de juiste high support sportbeha nodig. Daarom is het erg belangrijk om de juiste maat te berekenen en het juiste ondersteuningsniveau te kiezen, afhankelijk van de intensiteit van de sport of training. We kunnen je laten zien welke beha geschikt is voor jouw sport.

Anita sport bh medium support

Onze stevige ondersteunings-sportbeha’s (medium support) zijn ideaal voor sporten met gemiddelde intensiteit – ze bieden stevige ondersteuning zonder beperkend te zijn. We raden een beha aan met een stevig ondersteuningsniveau voor: Pilates, yoga en nordic walking.

Anita Sport BH Extreme Control

De Anita Extreme Control ondersteuningsbeha’s (sterke ondersteuning) zijn ontworpen voor high-impact sporten zoals: joggen, paardrijden, hardlopen, tennis, handbal en andere balsporten. Ze bieden extreem sterke, comfortabele ondersteuning waardoor ze de perfecte trainingspartner zijn voor vrouwen met een grote cupmaat.

Anita Momentum Sport BH

De Anita Momentum is een comfortabele en stevige sport bh met een uniek esthetisch design. De Anita Momentum heeft ook de ”Red Dot Award” gekregen voor haar prachtige design en stijl voor sportende vrouwen. De naadloos voorgevormde cups geven de perfecte ondersteuning tot de grotere cupmaten. We leveren tot cupmaat 105E in alle basiskleuren en een aantal fashion colors. De metaalglans van de sport bh van de Anita Momentum straalt energie en frisheid uit.

Anita Dynamix Sport BH

De Anita Dynamix is een functionele sport bh met een uniek schouderbandsysteem. Het door Anita Active ontwikkelde schouderbandsysteem maakt het aan- en uittrekken van een sport bh gemakkelijker. Door de dubbele rugvoering krijgen ook de zijpanden een extra ondersteuning tijdens sporten. De schouderbandjes zijn ook aan de voorzijde verstelbaar, zodat je er altijd makkelijk bij kan tijdens intensieve work-outs. De cups van Anita Dynamix sport bh zijn naadloos gevormd en zeer ademend. De Dynamix is een dynamisch powerpakket!

Anita Active

De Anita Active serie bestaat uit de meest trendy sport bh’s met de perfecte pasvorm die gemaakt zijn van het beste materiaal. De ademende stoffen zorgen voor ultieme verkoeling en optimaal comfort. Populaire series in de Active collectie zijn de Anita Extreme Control bh, Anita Active Momentum, Anita Air Control Deltapad en de Dynamix Star Sport bh. Deze series zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, waaronder natuurlijk zwart en wit.

Anita sportbeha

De Anita Active sportbeha’s blijven altijd in dezelfde vorm ongeacht of ze worden gebruik tijdens fitness, paardrijden, squash of tijdens joggen. Uitgebreide tests van professionals garanderen een uitstekende pasvorm en optimale steun bij alle sportsoorten van cup A t/m K.

Veelgestelde vragen over Anita Sport BH

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van Anita Sport bh’s?

In onze webshop sportbh.nl ontvang je standaard 10% korting als je een Anita sport bh wil bestellen. De kortingscode is als volgt: SPORT10. De sport bh wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

Welke Anita type sport bh’s levert sportbh.nl?

sportbh.nl levert het volledige assortiment sport bh’s van Anita Active. De collectie Anita Extreme Control, Anita Momentum, Anita Dynamix Star en Anita Air Control.

Waarom is een sportbeha zo belangrijk?

Het kan je niet ontgaan zijn: je borsten bewegen tijdens het lopen, rennen en springen. Hoe groter de borst, hoe meer ze op en neer bewegen en schommelen. Tijdens het hardlopen bewegen je borsten niet alleen op en neer, maar ook heen en weer. Ze maken eigenlijk een soort van ‘achtjes’ en kunnen zonder de juiste steun wel 9 centimeter op en neer bewegen. Dit zogenaamde ‘bouncen’ kan je borstweefsel permanent beschadigen. Hoe?

  • Als de borsten niet worden gesteund, leidt de impact van de bewegingen tot scheurtjes in het onderhuidse weefsel. Dit zie je terug in de huid als striae. Als het weefsel eenmaal is aangetast, valt dat niet meer te herstellen. En het is een fabeltje dat dit alleen geldt voor vrouwen met grote borsten. Ook vrouwen met een kleine cup doen er goed aan een sportbeha te dragen. Zelfs met een AA of A cup ontstaat er impact op het borstweefsel met sporten.
  • Daarnaast kunnen, door de deining en de rek op het weefsel, het bindweefsel, de pezen en banden hun elasticiteit verliezen. Met als resultaat dat de borsten sneller gaan hangen.
  • Nog een reden waarom een sportbeha een must is: de beweging van (een zware) boezem kan veel spanning op de nekspieren geven, wat hoofdpijn, wazig zien en zelfs problemen in de kaakspieren kan veroorzaken.

Beloftes van sportbh.nl

  • Gratis bezorgen en ruilen van Anita Sport bh’s
  • Deskundig advies over pasvorm, comfort, kwaliteit en duurzaamheid.
  • Alle cupmaten van Anita beschikbaar: A t/m K
  • Uitgebreid aanbod van Anita Lingerie en Sport