Dat elk nadeel zijn voordeel heeft hebben we ook gemerkt tijdens de pandemie. Want de wereldwijde lockdowns brachten namelijk wel een compleet nieuw modebeeld teweeg; athleisure wear, wat zoveel betekent als een fijne mix tussen sport- en vrijetijdskleding, waarbij comfort voorop staat. Wat ons betreft mag die trend wel blijven! De sport bh’s van Sportbh.nl zijn stuk voor stuk zo comfy dat ze perfect passen in deze trend. Voor welke athleisure look ga jij?

Sport bh grote maten

Ook dames met een wat grotere cupmaat kunnen uitstekend uit de voeten met de athleisure trend. Mits je tenminste een kwalitatief goed en een goed passende sport bh draagt, zoals de fijne sport bh voor grote maten van Freya. Vooral wanneer je gezegend bent met mooie vrouwelijke rondingen is een goede ondersteuning belangrijk, of je nou wel of niet sportief aan de slag gaat. Kies daarom bij voorkeur voor een stevige sport bh met beugel voor optimale steun. Het voordeel van zo’n beugel sportbh is dat hij gelijk een licht push up effect geeft, zodat de dames nog beter uit de verf komen onder je athleisure outfit.

Sport bh met voorsluiting

Bij een modetrend waar het er om gaat het jezelf gemakkelijk te maken mag een sport bh met voorsluiting natuurlijk niet ontbreken. Handig in verschillende situaties, bijvoorbeeld wanneer je borstvoeding geeft, net een operatie achter de rug hebt of om een andere reden niet uit de voeten kunt met een rugsluiting. Combineer deze sportbh met een lekkere yogabroek van een zacht stofje en een neutraal gekleurde top en je bent helemaal klaar voor de dag.

Sport bh met vulling

De athleisure trend heeft zich dit jaar ook alweer ontwikkeld of afgesplitst in een nieuwe trend, namelijk athleisure chic, waarbij je de meest interessante combi’s kunt maken van sportieve of vrijetijdskleding met juist chique of zelfs avondkleding. Niet helemaal nieuw in die categorie zijn de sneakers onder het nette zwarte pak, maar wel helemaal hip en passend in de trend, net als high heels onder een fijne joggingsbroek, of een yogabroek gecombineerd met een net colbertje. Je sport bh met vulling kan je dus ook prima dragen onder dat chique topje dat je vervolgens weer combineert met je flodderige retro trainingspak. Kan gewoon.

Sport bh high support

Nog zo’n handig voordeel van athleisure wear. Als je dan toch besluit om de sportschool in te duiken heb je je outfit al aan! Hou dan overigens wel even in de gaten dat je de juiste sportbh bij de juiste sport draagt. Ga je echt helemaal los, bijvoorbeeld met een vechtsport of tijdens het trampolinespringen? Zorg er dan voor dat je een sport bh draagt met de beste ondersteuning voor jouw cupmaat.